Conform datelor oferite de Kantar Media, finala Splash! Vedete la apă, difuzată în intervalul 19.57-01:14, a condus topul audienţelor la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani cu o medie de 5.3 puncte de rating şi 20% cota de piaţă, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 5.2 puncte de rating și 19.6 % cotă de piață. Şi la oraşe, Splash! Vedete la apă s-a impus ca lider detaşat de audienţă, cu un rating mediu de 6.1 puncte şi 18.1% cota de piaţă, Pro Tv clasându-se şi de această dată pe locul al doilea, cu o medie de 4.4 puncte de rating și 13.2% cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost prima opţiune a telespectatorilor, cu o audiență medie de 5.7 puncte de rating și 17.5% cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 4.7 puncte de rating și 14.3% cota de piață. În minutul de aur, 20:51, peste 1.6 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţări urmăreau cel mai răcoritor show al verii, la Antena 1.

Cu o săritură fantastică, de la platforma de 10 metri şi cu un grad de dificultate extrem de ridicat – stând pe mâini cu trecere, fotbalistul Cristi Pulhac a câștigat, seara trecută, marea finală a show-ului Splash! Vedete la apă! şi premiul în valoare de 10.000 de Euro. “Vă iubesc pe toţi! Sunteţi extraordinari!”, a exclamat, cu ochii în lacrimi Cristi, atunci când şi-a auzit numele la bazinul de la Bacău. Alături de acesta, în finală, a sărit un fost câştigător Splash! Vedete la apă, Piticu, iar din tribună l-a încurajat soţia sa, Raluca.

 

“Fiind sportiv de performanţă, mi-am dorit să câştig de când am luat decizia de a veni la Splash! Vedete la apă! Am cunoscut aici nişte oameni care mi-au dat emoţii cum nu am mai trăit demult! În primul rând vreau să mulţumesc că am avut ocazia de a participa la acest show minunat!”, a mai declarat Cristi.

 

Cei mai puternici, curajoși și valoroși opt concurenți din acest sezon s-au reunit în marea finală a show-ului “Splash! Vedete la apă“, cu sărituri dintre cele mai curajoase și spectaculoase, fiecare dintre ei cu dorința de a câștiga acest show impresionant. Alături le-au fost familia şi prieteni dragi, cu care au efectuat întâi câte o săritură ce nu a fost punctată de către juraţi. Astfel, Anca Bucur a sărit de la 10 metri, în tandem cu soţul său, lui Cristi Pulhac i-a fost alături pe platforma de 7 metri un fost câştigător al emisiunii, Piticu’, Elena Ionescu a sărit împreună cu Emanuel Neagu, Sandy a sărit de la 7 metri alături de fiica sa, Aida, Emy Alupei, în tandem cu un prieten, de la platforma de 5 metri, Natalia Duminică de la 5 metri, alături de mama sa, Rikito a făcut echipă cu Black Matias şi Nazy, iar Sonny Medini a sărit de la 5 metri, în tandem cu nepoţelul său de 12 ani.

 

Marea finală “Splash! Vedete la apă” s-a încheiat cu “o baie pe cinste”, la care au luat parte prezentatorii, jurații și concurenții acestui incredibil sezon al show-ului săriturilor în apă.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 12 septembrie 2021

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.