Concertul va avea loc pe 22 septembrie, la Teatrul de Vară „Constantin Tănase” din Herăstrău

 

Din cauza prognozei meteorologice nefavorabile ce estimează precipitații în Capitală în zilele de 29 și 30 august, organizatorii concertului Damian Drăghici & Brothers – „Mireasa nebună” au decis reprogramarea acestuia la cea mai apropiată dată posibilă.

Prin urmare, admiratorii artiștilor Damian Drăghici & Brothers se vor putea bucura de muzica și atmosfera excepțională a concertului, pe 22 septembrie, la Teatrul de Vară „Constantin Tănase” din Herăstrău, de la ora 20:00.

Biletele achiziționate își păstrează valabilitatea pentru data la care a fost reprogramat, fără a fi necesară preschimbarea lor. În același timp, persoanele dornice să participe la show-ul ce va avea loc pe 22 septembrie, își pot cumpăra biletele prin intermediul agețiilor online Ticketnet.ro, Iabilet.ro, Bilet.ro și Eventim.ro. Persoanele care vor opta pentru recuperarea contravalorii biletelor sunt rugate să se adreseze agenției de bilete emitente.

Concertul Damian Drăghici & Brothers „Mireasa nebună” ar fi trebuit să se desfășoare luni, 30 august, la Teatrul de Vară „Constantin Tănase” din Herăstrău, însă aversele de ploaie prognozate pentru zilele următoare împiedică pregătirea evenimentului din punct de vedere logistic, atât montajul echipamentului tehnic cât și programul repetițiilor.

Organizatorii concertului cer scuze tuturor spectatorilor pentru disconfortul creat, le mulțumesc pentru înțelegere și îi invită la concertul din luna septembrie.

 

Info concert „Mireasa nebună”

Pornind de la tradițiile și obiceiurile nunții autentice românești, în special cele dedicate miresei, concertul DAMIAN DRĂGHICI & BROTHERS și Mireasa Nebună va fi o reală surpriză pentru public de unde nu va lipsi energia, bucuria, dansul și buna dispoziție. Cele mai multe obiceiuri de nuntă la români au fost moștenite din generație în generație, astfel că unele dintre ele sunt foarte vechi. Pe vremuri cele mai frumoase nunți ale românilor se făceau cu siguranță la sate. Acolo, chiar și în vremurile noastre, tradițiile și obiceiurile se întrec în importanță, iar ulițele satelor răsună a veselie și voie bună. Atmosfera de nuntă, creată prin joc, cântec și chiuituri va fi reeditată în maniera inconfundabilă a trupei  Damian Drăghici & Brothers, pe 22 septembrie, la Teatrul de Vară „Constantin Tănase” din Herăstrău, locul în care sunteți invitați să descoperiți povestea din jurul „Miresei Nebune”.

Și de această dată, toți cei prezenți se vor putea bucura de un concert cu totul special din programul căruia nu vor putea lipsi melodii precum „Șaraiman”, „În stație la Lizeanu”, „Mona”, Cine-a pus cârciuma-n drum” sau „Mama mea e florăreasă”.

Condiții privind participarea spectatorilor la concert:

  • La acest eveniment va fi permisă participarea persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, a persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu, mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și a persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.).
  • Participarea este permisă și spectatorilor nevaccinați pe baza unui test negativ făcut la intrarea în sala de spectacol. Testele rapide sunt disponibile la acces și se pot face, contra cost (aprox. 26 lei), de către personalul autorizat.
  • Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021, minorii în vârstă de până la 12 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.
  • Nu va fi permis accesul cu: sticle, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, etc. Organizatorii nu vor stoca și nu vor păzi obiectele prezentate în această listă pe durata evenimentului.

 

  • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata spectacolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.