După colaborarea cu producătorul și DJ-ul suedez Alesso pentru  Leave A Little Love, artistul desemnat de 5 ori DJ-ul numărul #1 din lume, Armin Van Buuren, lansează astăzi un nou hit. Alături de Timmy Trumpet, multiplu câștigător și laureat cu discuri de platină, Armin ne aduce în căști și în inimi un vibe nou, de vară, presărat cu sunete bine impregnate în tequila și valuri de Ibiza.

De la începutul plin de culoare al piesei, inflexiunile vocale ale lui Timmy Trumpet și până la drop-urile de excepție, caracteristice lui Armin, Anita este unul dintre cele mai ieșite din tipar track-uri pe care le vei auzi în această perioadă – asemenea unui imn al verii, de care nu te vei plictisi nici în următorii zece ani.

 

„Sunt un mare fan de-al lui Timmy Trumpet de foarte mult timp. Sunetele sale de trompetă, felul în care se prezintă mereu pe scenă cu ceva fresh și creativitatea sa ieșită din comun… toate sunt niște elemente pe care iubesc să le văd, mai ales când se transformă în dansuri pline de energii ale celor care ne ascultă. Mi-a plăcut la nebunie să colaborez cu el și de-abia aștept ca Anita să se audă la toate festivalurile la care vom merge. Așa vom putea petrece cu toții ca această fată plină de energie pe care am creat-o, Anita!„, spune Armin Van Buuren.

 

„Sunt mereu dornic să colaborez cu artiști noi, mai ales cu cei care mă inspiră, așa cum este Armin. Să ajung să lucrez cu el a fost aproape ireal. Ne-am simțit bine lucrând la acest proiect și mă bucur că am reușit să aducem energia noastră din studio și în piesă. Sunt nerăbdător să o auziți live!”, adaugă Timmy Trumpet.

 

Clipul piesei  Anita o descrie perfect pe aceasta, un personaj amuzant, plin de energie și dornic de a fi prezent la toate petrecerile. Iar modul în care acesta a fost creat, prin suprapunerea unei multitudini de layere, ne oferă și o paletă vizuală definită de vibe-uri pozitive.

 

Piesa poate fi ascultată aici pe toate platformele digitale.

 

Armin van Buuren a fost votat drept Cel mai bun DJ din lume de 5 ori, lucru nemaiîntâlnit până în acest moment. Este unul dintre cei mai cunoscuți DJ si producători de muzică trance din lume, înregistrând lunar aproape 12 milioane de ascultători unici pe Spotify. Armin a depășit numărul de 1000 de episoade cu show-ul său radio A State Of Trance, care ajunge săptămânal la peste 40 de milioane de ascultători din 80 de țări diferite. În vremuri non-pandemice, talentatul DJ ajungea la un număr de peste 150 de show-uri anuale, fiind prezent la cele mai importante festivaluri de muzică din întreaga lume – Electric Daisy Carnival (Las Vegas, New York), Ultra Music Festival (Miami), Tomorrowland (Belgia) și multe, multe altele.

 

DJ, producător și instrumentist live, Timmy Trumpet are, cu siguranță, unele dintre cele mai reușite show-uri. Portofoliul său artistic include, printre altele, și single-ul  Freaks, care a depășit pragul de două miliarde de stream-uri. Anul trecut, Timmy a depășit noi recorduri în cariera sa. În aprilie, în cadrul unui livestream din apartamentul său din Sidney, Timmy a reușit să adune peste 7 milioane de views, fapt ce a generat unul dintre cele mai urmărite materiale din muzica electronică din 2020. Tot în acest an, Timmy a fost nominalizat și a câștigat diferite distincții pentru clipul piesei  Diamonds, ce a fost filmat și regizat integral în carantină. În acest moment, Timmy se află pe locul #10 în Top 100 DJ Mag, iar albumul său de debut,  Mad World, a depășit 200 de milioane de stream-uri în primele nouă luni de la lansarea oficială

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.