Colaborarea dintre cei 2 artiști a apărut natural, amândoi iubind distracția și voia bună. Refrenul piesei a fost filmat și uploadat de către Emilian pe TikTok, sound-ul înregistrând peste 25.000 de video-uri create.

„Piesa s-a născut în locul meu preferat, mansarda de acasă. Într-o seară mi-am turnat un pahar de vin și după câteva minute am început să scriu. Nu m-am mai îndrăgostit de ceva timp, așa că mi-am imaginat cum ar fi să se întâmple. M-am lăsat inspirat, iar în 30 de minute refrenul a fost gata. Energia pe care am simțit-o când ascultam refrenul era ceva ce nu puteam să descriu. Peste câteva zile o aveam în cap NON-STOP! Este o melodie simplă cu mesaj foarte clar care îți dă o energie aparte și te face să o cânți! Ba mai mult, ți-o iau picioarele din loc, nu prea poți să stai jos dacă o auzi”, afirmă Emilian.


„Am primit într-o zi un tag pe TikTok. Emilian a postat refrenul piesei «De trei zile» și a știut din prima că vrea ca eu să fiu vocea feminină cu care urma să împartă piesa asta. Cred că e o colaborare așteptată și care promite mult. Suntem doi artiști tineri care și-au unit vocile și împrăștie trăiri în jurul lor. Generația nouă începe să prindă contur. E genul de piesă care își are locul oriunde. Recunosc că eu am ascultat-o cel mai mult în mașină, dar asta pentru că în mașină petrec cea mai mare parte din timp. Abia aștept, în schimb, să o cânt la concerte împreună cu oamenii”, afirmă Theo Rose.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.