A-NNEBUNIT BUNCA 2! ( AP12 )

PREMIERA: 20 august

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Comedie

DISTRIBUȚIEJulie Gayet, Julie Depardieu, Thierry Neuvic, Patrick Chesnais

SINOPSIS:

Aurore, cea mai nebună bunicuță, are o cădere spectaculoasă în timpul unui dans. Își pierde memoria și se trezește recuperându-se într-un azil de bătrâni. Vorbește doar despre un misterios Gégé… care ar putea fi dragostea ei din tinerețe, dar și cel care i-ar putea readuce amintirile. Ce vor face cei șapte nepoți ai lui Aurore? Vor porni în căutarea lui Gégé, bineînțeles!

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3xXbdFt

 

 

REMINESCENȚELE TRECUTULUI ( AP12 )

PREMIERA: 20 august

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Actiune, Thriller, Romantic

DISTRIBUȚIE: Rebecca Ferguson, Thandiwe Newton, Hugh Jackman

SINOPSIS:

Nick Bannister (Jackman), un investigator privat al minții, navighează în lumea întunecătoare și atractivă a trecutului, ajutându-și clienții să acceseze amintiri pierdute. Trăind într-un Miami acum acoperit de ape, viața lui se schimbă pentru totdeauna când primește un nou client, Mae (Ferguson). O obsesie periculoasă ia naștere. În timp ce luptă pentru a afla adevărul despre dispariția lui Mae, Bannister descoperă o conspirație violentă și, în cele din urmă, trebuie să răspundă la întrebarea: cât de departe ai merge pentru cei pe care îi iubești?

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3AW04H3

 

PATRULA CĂȚELUȘILOR ( AG )

PREMIERA: 20 august

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Comedie, Animație, Familie

DISTRIBUȚIE: Iain Armitage, Will Brisbin, Ron Pardo, Marsai Martin, Yara Shahidi, Kim Kardashian West

SINOPSIS:

Patrula cățelușilor a pornit într-o nouă misiune! Când cel mai mare rival al lor, Humndinger, devine primar în orășelul vecin, Orașul Aventurii, și începe să semene haos în calea lui împreună cu o bandă de pisici neobrăzate, Ryder își adună echipa de cățeluși pentru a înfrunta cea mai mare provocare din cariera lor! În timp ce unul dintre cățeluși trebuie să se împace cu trecutul lui în Orașul Aventurii, echipa își găsește un aliat nou, pe descurcărețul șoricar Liberty. Împreună, înarmați cu gadgeturi nemaivăzute și cu echipament high-tech, Patrula se luptă pentru a salva cetățenii din Orașul Aventurii!

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3mb9z0G

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/2XD82GE

 

PROMOȚIE FAMILY PACK

 

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

 

 

 

 

 

 

 

 

CASA NOPȚII ( N15 )

PREMIERA: 20 august

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Horror

DISTRIBUȚIE: Rebecca Hall, Sarah Goldberg

SINOPSIS:

The Night House urmărește povestea unei văduve care pare să fie bântuită de către o prezență supranaturală, care o determină să facă investigații despre viața recent defunctului soț.

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3AMsoeK

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.