Dacă în prima piesă din LiTe Moments Vol. 4, Liviu Teodorescu zicea „Pe curând” la o relație fără final fericit, iar în a doua piesă artistul avea un discurs muzical filosofic prin care ne-a transmis că mai devreme sau mai târziu, cu toții vom ajunge „Praf de stele”, în a treia și ultima piesă de pe LiTEMoments Vol. 4, Liviu Teodorescu spune cu tărie „Îți dau inima de tot”.

„Îți dau inima de tot” este o piesă de dragoste, cu ritmuri îmbietoare de pian și vioară, care are o semnificație aparte pentru Liviu Teodorescu, această piesă fiind cea pe care Liviu și soția sa, Iulia, au avut primul dans în ipostaza de soț și soție. Versurile piesei reliefează că cel mai de preț dar pe care cineva îl poate primi într-o relație de dragoste este „inima” partenerului/ partenerei, mai precis dedicarea completă și necondiționată: „Ți-as aduce flori, dar știi că mor,/ Ți-aș aduce soarele, dar nu,/ Nu pot să-l ating că-s doar un om,/ Mai bine îți dau inima de tot”.

Această piesă romantică fost scrisă și compusă de Liviu Teodorescu, iar mix-ul și master-ul au fost realizate de Max Kissaru. Videoclipul a fost regizat de Loyal Trip Cartel și îl are în prim-plan pe Liviu, care cântă la un pian decorat cu flori, interpretarea artistului putând fi astfel considerată o serenadă plină de emoție și sinceritate către persoana iubită.

Referitor la LiTe Moments, Liviu Teodorescu a declarat: „Deja e o tradiție ca în fiecare an să lansez #LiTeMoments. E un proiect care mă reprezintă și care mă face fericit. E ca un refugiu muzical, în care îmi permit să lansez orice îmi doresc. Și, culmea, piesele astea au ajuns cel mai mult la sufletele oamenilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.