Ștefan Câlția, Sorin Ilfoveanu, Horațiu Mălăele, Milița Petrașcu, Horea Paștina, Marin Gherasim, Ion Iancuț, Gheorghe Dican, Felix Aftene, Florin Petrachi, Dumitru Macovei, Decebal Dițulescu, Ion Anghel, Dana și Stephan Maitec, Omid Ghannadi, Bogdan Lascar, Mihai Popescu, Marie Nouvelle, Alin Gălățescu& Aleha Toncea, Ana Andronic, Bogdana Daradici, sunt doar câțiva dintre artiștii care au donat din lucrările lor sau chiar au creat câte o operă de artă unică special pentru Licitația caritabilă ,,O lume cu ușile deschise”, organizată de către Fundația Inovații Sociale Regina Maria, în cadrul Galei ,,Din inimă pentru viitor”, ediția aniversară de 10 ani.
Evenimentul va avea loc joi, 16 septembrie 2021, începând cu ora 18:00, la Flavours in The Garden | Clubul Diplomatic.
Licitația Caritabilă „O Lume cu Ușile Deschise” organizată în cadrul Galei ,,Din inimă pentru viitor” de anul acesta are ca obiectiv strângerea sumei necesare achiziționării unui ecograf performant care va investiga peste 6000 de pacienți fără venituri sau cu venituri foarte mici, oferindu-le astfel șansa la vindecare și la o viață decentă.
Gala ,,Din Inimă Pentru Viitor” reprezintă evenimentul principal al anului pentru strângerea de fonduri, cu ajutorul căruia Fundația reușește să își continue activitatea și totodată, unește într-un cadru plăcut și plin de emoție lumea medicală și de business, lansând un apel la umanitate și implicare. Companii de renume și-au anunțat deja suportul devenind sponsori ai Galei. Licitația caritabilă „O Lume cu Ușile Deschise” va fi organizată împreună cu Casa de Licitații Vikart.
“ De multe ori pacienții de la centrele Fundației ne spun că, înainte de a ajunge la noi, multe uși le-au fost închise în față. Multe speranțe au fost frânte, iar imposibilitatea accesării de servicii medicale sau a unui ajutor în zona educațională a reprezentat o barieră importantă în viața deja complicată a acestor oameni. Pentru ei ținem mereu deschise ușile centrelor noastre, căutăm neîncetat soluții la problemele cu care se confruntă, ne facem timp să îi ascultăm și să le dăm șanse la un viitor mai bun, la speranță și demnitate.”, declară Cristiana Mateoiu, Director Executiv Fundația Inovații Sociale Regina Maria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.