După numeroase colaborări cu nume precum LIZOT, Drenchill sau Cosmo & Skoro, Holy Molly lansează piesa „C’est la vie” alături de Shanguy, unul dintre cele mai apreciate duo-uri ale momentului în Polonia și Italia.

Compusă inițial într-un camp de creație de către Holy Molly și unii dintre cei mai talentați compozitori și producători români și finalizată alături de Shanguy, piesa spune povestea unei relații de iubire dăunătoare.

 

„A trecut ceva timp de la ultima mea poveste scrisă, cu personaje reale și întâmplări care să aibă un deznodământ simplu: Asta este viața, iar faptul că noi reușim să trecem peste anumite întâmplări neplăcute reprezintă cea mai bună terapie pe care o putem avea pentru a ne vindeca de rănile trecutului. Nu incurajez infidelitatea, dar nici nu o pot judeca. În momentul în care am decis să avem această colaborare, atât eu, cât și Shanguy, ne-am întrebat: oare de ce nu am putea să facem o piesa în care să vorbim despre vinovăția bărbatului infidel? O piesă despre cum, femile aflate într-o astfel de situație, se susțin reciproc și reușesc să vadă dincolo de frustrarea momentului. Legat de partea în limba franceză, trebuie să recunosc că am fost extrem de pasionată de această limbă încă din școala generală, chiar dacă eram un elev care prefera să râdă cu colegii decât să fie atent la lecție. Shady a reprezentat un real ajutor pentru mine în tot acest proces și nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscătoare sunt pentru această colaborare. Deci, fără alte cuvinte în plus, C’EST LA VIE!” – ne spune Holy.
„Încă de la prima ascultare am știut că piesa asta are ceva special, motiv pentru care am vrut să punem o bucățică din noi în ea. Știm că, din păcate, se întâmplă foarte des ca femeile aflate într-o astfel de situație ajung să se certe, dar ceea ce uită ele este faptul că o mare parte din vină o are partenerul de viață. <<C’est la vie>> reprezintă, de fapt, un statement pentru toate femeile care nu ar trebui să uite faptul că merită să fie tratate într-un mod mult mai frumos. Iar dacă partenerul din relație nu poate să le ofere acest lucru, înseamnă că trebuie să plece cât mai repede din acea relație. Iar faptul că te desparți de partener nu reprezintă un capăt de lume pentru că, undeva, există acea persoană specială care așteaptă să îți ofere tot ce mai bun. Doar știi, C’EST LA VIE!” – ne spun Shanguy.
Videoclipul piesei, chiar dacă abordează un subiect serios, reușește să transmită veselia celor trei artiști. Echipa din spatele videoclipului este una tânără și extrem de talentată, fiind formată din: Quba – director, David Mogan – directorul de imagine, de producția finală ocupându-se Loops Production.
Holy Molly este una dintre cele mai versatile artiste ale momentului. Pe lângă talentul actoricesc și acela de a compune, tânăra artistă știe să cânte la mai multe instrumente, printre care pian și chitară. În noiembrie 2019, Holy Molly a lansat alături de Parah Dice piesa „Everybody’s scared”, o piesă extrem de sensibilă despre cum a reușit să treacă peste episoadele de anxietate cu care s-a confruntat. Următoarea ei piesă, „Menage A Trois”, lansată în colaborare cu LIZOT – unul dintre cele mai apreciate duo-uri germane de DJi și producători, a reușit să fie cover pentru unul dintre cele mai importate playlist-uri – Spotify’s Main Stage. „Twinkle Twinkle”, ultimul ei single, a avut rezultate foarte bune în Polonia, piesa fiind difuzată pe cele mai ascultate radiouri și posturi TV. În plus, single-ul a fost inclus în playlist-uri importante de pe Spotify, cum ar fi: MINT, Main Stage sau Beast Mode.
Compozitorul și cântărețul francez Eon Melka, alături de cântărețul și compozitorul italian Frank-O s-au alăturat grupului muzical pentru ceea ce urma să devină mai târziu trupa Shanguy. În martie 2019, Shady, artista de origine italiano-marocană s-a alăturat grupului înființat în 2017 de către DJ NRD1, odată cu piesa „Toukassé”, de această dată pentru a completa formula la care se lucra încă din 2017. Odată cu concertele și cu turneele din întreaga lume, Shanguy a cântat pe unele dintre cele mai mari scene ale lumii, obținând premii precum: Kremlin Palace, Luzhniki Arena în Moscow și Nur Sultan Music Awards în 2019. În iarna anului 2019, lansarea « Désolée (Paris/Paname) » a primit două discuri de platină în Polonia, motiv pentru care piesa a fost introdusă în playlist-ul „Mint” pe Spotify, fiind unul dintre cele mai mari playlist-uri ale momentului – 5 milioane de urmăritori. Acest lucru a ajutat la intrarea în Top 200 Spotify la nivel mondial, clasându-se pe poziția a șasea în Topul Bilboard Dance USA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.