Christian Eberhard a lansat un nou remix pentru piesa MARTIS – Keep It Low. Așa cum spunea MARTIS, story-ul romantic din spatele piesei sale poate fi descris în feul următor: „Povestea dintre doi oameni care se îndrăgostesc și sunt atrași unul de celălalt ca sufletele pereche – ca yin-ul cu yang-ul, ca sosurile de cartofii prăjiți.”

 


„Keep It Low” a acumulat, până în acest moment, puțin peste 1.4 milioane de stream-uri pe Spotify, fapt ce a și determinat apariția unor noi remix-uri. Prin interpretarea sa, Christian Eberhard îi aduce un vibe nou, fresh, care transformă piesa într-una ce poate fi ascultată în orice moment al zilei.

Christian Eberhard își însușește de o bună perioadă de timp rolul de producător în cadrul Roton Music. Cu un focus creativ îndreptat către producție, Christian a avut, de-a lungul carierei sale, oportunitatea de a lucra cu artiști celebri și importanți din industrie, precum Alexandra Stan, Loren Nine, Andra, Otilia, Lary Over, Loredana și Lanberry.

Piesele sale au reprezentat o prezență constantă pe toate posturile de radio importante din România, dar și din străinătate prin colaborările sale internaționale. Cu zeci de milioane de vizualizări și streaming-uri însumate de toate proiectele sale, decizia de a fi investit īn rolul de producător în cadrul Roton Music a fost una mai mult decât naturală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.