Căsuța noastră, cuibușor de nebunii, te așteaptă ca să… îi dai play! NOSFE și Theo Rose lansează o nouă versiune a acestei piese, alături de invitați selecți – vloggeri de top și artiști pe măsura acestui proiect, care readuce în atenția noastră una dintre cele mai iubite piese de către publicul din România.

Cu versuri fresh, ritmuri dinamice și un clip care să îți dea chef pentru o nouă petrecere,​Căsuța Noastră ne aduce mai aproape weekend-ul, marea și prietenii cu care de-abia așteptăm să ne revedem. Iar, dacă vacanța ta de vară încă nu a început, deja știm cu ce piesă îți vei începe playlist-ul de concediu ☀️

Alături de NOSFE și Theo Rose, în clip se regăsesc, printre invitați, și frații Munteanu, Ghidushii, Cucu de la Noaptea Târziu, OG Eastbull, Boier Bibescu.

“Când Boier Bibescu mi-a prezentat proiectul, m-a cucerit la “am refăcut Căsuța Noastră”! Am auzit refrenul reinterpretat de Theo și apoi am legat strofele imediat, alături de Shift. Super vibe! Ador piesa și clipul, pentru că sunt pline de culoare, și știu că vor ajunge la inima tuturor românilor, din țară și de peste hotare. Vă pupă UNCHIU!”, ne povestește NOSFE.

„Mereu mi-a plăcut să încerc colaborări inedite în muzică și de aici a venit și colaborarea cu NOSFE. Consider că am reușit împreună să readucem în 2021 o piesă cu greutate – Căsuța Noastră – și să o transformăm într-o piesă de vară, energică, cu un sound actual. Cu siguranță nu te va lăsa să stai jos, iar toată gașca din clip îți va da energia de care ai nevoie!”, adaugă Theo Rose.

NOSFE și-a făcut simțită prezența preponderent cu SATRA B.E.N.Z. – cei care au adus stilul de muzică trap īn Romania. Cifrele acestui fenomen au fost doar īnceputul a ce avea să urmeze din punct de vedere al vizualizărilor. Lansată īn 2016, Șatra se īntoarce a avut 16.000.000 de views pe YouTube, vreme īn care din ce īn ce mai mulți au fost influențați și au avut curaj să īși īnceapă o carieră īn trap. Preponderent proiectată ca un outlaw al industriei, trupa fost rampa de lansare prin care artiștii au lansat individual și proiectele personale.

Piesele cu care NOSFE s-a auzit pe radio au fost​File De Poveste (feat Raluca), Lamare​ si​ Brasil. Artistul a cochetat cu zona mainstream īncă de la Condimente, īn featuring cu Ruby, care a strāns 74.000.000 de vizualizări, succes care a determinat și un cooking show prezent pe platforma lui de YouTube. A adus īn trap acel vibe cu iz latino, imagine păstrată și conturată īn următorul hit, DAI, cu aproape 7.000.000 de vizionări.

Theo Rose a crescut înconjurată de muzică și dans, participând de la o vârstă fragedă la festivalurile din țară, care i-au adus numeroase premii. Înzestrată cu o voce deosebită, Theo nu s-a ferit să abordeze o multitudine de stiluri muzicale de-a lungul carierei sale. Iar apetența pentru estetic și dans se observă inclusiv în videoclipurile sale, care denotă un stil unic, ușor recognoscibil.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.