“Faith”, noul album al lui Pop Smoke, a debutat pe primul loc in SUA, fiind al doilea album al lui Pop ce ajunge pe primul loc,​ dupa​ prima saptamana. Dupa lansarea “Faith”, “Shoot For The Stars Aim For The Moon” a reintrat pe pozitia a 9-a in Billboard Hot 200, ajungand la​ 47 de saptamani in Top 10.

Pe 21 iulie, ziua in care Pop Smoke ar fi implinit 21 de ani, staff-ul sau a lansat inca 4 melodii, „Questions”, „Rundown”, „Money Man” si „Defiant”, fiind prezente pe​ varianta​ Deluxe a albumului. In aceeasi saptamana, fundatia Shoot For The Stars a organizat al doilea eveniment Pop Smoke Day, in Seaview Park din Canarsie, Brooklyn, filmand si videoclipul piesei “Coupe”.

Link YouTube:​ https://www.youtube.com/watch?v=AzQJO6AyfaQ

Materialul “Faith” contine colaborari cu Dua Lipa, Pharrell, Kid Cudi, Kanye West, Pusha T, Future, Rick Ross, The-Dream, 42 Dugg, 21 Savage, Rah Swish, BEAM, Bizzy Banks, Takeoff, Lil Tjay, Swae Lee, Chris Brown, Quavo, Kodak Black si TRAVI.

De curand, “Shoot For The Stars Aim For The Moon” a fost declarat cel mai bine vandut album din America si tot in acest an a devenit cel mai longeviv proiect muzical care ocupa primul loc, in categoria HIP Hop/R&B, dupa anul 1990, timp​ 34 de saptamani si vanzand peste 7 milioane de copii in lume.

Albumul are 3 piese certificate cu disc de platina in America: “Hello”, “Got It On mMe” si “Something Special”, 3 piese certificate cu 2 discuri de platina: “Mood Swings”, “The Woo”, “What You Know Bout Love”, o piesa certificata cu 3 discuri de platina: “Dior”, dar si una certificata cu 4 discuri de platina: “For The Night”. Piesa “Dior” a fost nominalizata la Grammy pentru Best Rap Performance. Pop Smoke a acumulat peste 20 miliarde de stream-uri, la nivel​ mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.