Remi Wolf, popstar-ul in plina ascensiune, a lansat primul single de pe noul album, material discografic ce va aparea in toamna acestui an. Noua piesa evidentiaza farmecul excentric al artistei combinat cu vibe-ul specific verii. Lansarea este insotita de un videoclip colorat si plin de efecte, precum sufletul psihedelic al lui Remi. Piesa a fost difuzata in premiera la BBC Radio 1.

Muzica si personalitatea lui Remi a atras atentia mai multor artisti si publicatii de specialitate. NPR, Pitchfork, W Magazine, V Magazine, TIME, PAPER, Nylon, The Los Angeles Times, dar si artistii Beck si Dominic Fike au laudat piesele lui Wolf.

Artista a interpretat piesele „Hello Hello Hello” si „Photo ID” la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, iar fanbase-ul lui Remi a crescut foarte mult de la lansarea EP-ului „I’m Allergic to Dogs!”. Piesa „Photo ID” a acumulat peste 10 miliarde redari pe TikTok, a fost prezenta in reclama „More To Heart” de la Instagram, iar remix-ul melodiei „Hello Hello Hello”, realizat de cei de la Polo & Pan, a fost folosit de Apple pentru promovarea iPhone 12, dar si de Snapchat. „Monte Carlo”, o alta piesa de pe EP, a fost folosita in reclama globala a celor de la Samsung pentru Galaxy Buds.

Remi va concerta in 2021 la Bonnaroo, Outside Lands si Austin City Limits, iar anul acesta se anunta a fi cel mai important an din cariera artistei, de pana acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.