Emisiunea digitală „Online cu de toate” este un format lansat de PlayU.ro în aprilie 2020, pe canalul propriu de YouTube, și este un proiect susținut de agenția de social media marketing, PR și comunicare Creative Creature. Emisiunea este prezentată de Bogdan Bătrânu (Fondator PlayU.ro & AtelieruldeStiri.ro și Cofondator CreativeCreature.ro) și conține recomandări și noutăți din online, cinematografie, muzică, social media și nu numai (din România și din străinătate). Aici puteți urmări toate emisiunile din sezoanele 1, 2 și 3.

Sezonul 3 din „Online cu de toate” a debutat pe 19 martie, pe canalul de YouTube PlayU RO, iar episoadele din seria 3B. După o scurtă pauză – în luna iunie – formatul a continuat, cu un nou decor și o nouă rubrică, realizată în colaborare cu Cineplexx: „Cinema”. Am ales să petrecem toată vara împreună, cu cele mai fresh și cool știri din lumea online-lui.

Partea a doua a sezonului 3 va continua cu noutăți și invitații săptămânale la film. Fiecare episod conține 5 rubrici permanente: „Vești din online” (știri diverse), „De văzut” (filme și seriale de pe platformele de streaming online), „Dă-i cu Play” (hit-uri muzicale), „Tik Taka” (clipuri de pe TikTok) și „Cinema” (noua colaborare cu Cineplexx). Ultimul episod din sezonul 3B este programat pe data de 26 august.

„Online cu de toate” se va întoarce la toamnă, pe canalul de YouTube PlayU RO, cu sezonul 4. Și surprizele pregătite de playu.ro și creativecreature.ro vor fi pe măsura așteptărilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.