Dupa o asteptare de mai bine de 8 ani, super grupul recunoscut la nivel international a lansat vineri, 16.07.2021, piesa „It Gets Better”, care a acumulat aproape de 2 milioane de stream-uri pe Spotify si peste 7,7 milioane de vizualizari pe YouTube.

Nu a durat mult si Swedish House Mafia a lansat si al doilea single. Piesa „Lifetime” este impreuna cu Ty Dolla $ign si 070 Shake si aceasta a fost deja interpretata la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Grupul a lansat ultima data muzica in 2013, fanii si presa din intreaga lume sperand si speculand ani de zile despre o revenire.

Swedish House Mafia (SHM) este un grup suedez de muzica house, din care fac parte DJ-ii Axwell, Steve Angello si Sebastian Ingrosso. Grupul s-a format la sfârșitul anului 2008 și s-a clasat pe locul al zecelea în topul DJ Mag Top 100 DJ Poll 2011, membrii grupului fiind numiti drept „fetele muzicii house mainstream”. Cu hit-uri precum „One (Your Name)”, „Don’t You Worry Child”, „Miami 2 Ibiza” sau „Save The World”, SHM au acumulat miliarde de vizualizări pe YouTube si stream-uri pe platformele digitale, si au cucerit publicul la nivel global. In iunie 2012, grupul a anuntat că o să se despartă, avand ultima aparitie impreuna la Ultra Miami in 2013. In anii ce au urmat, Angello a lucrat singur, în timp ce Axwell și Ingrosso s-au prezentat în formatul de duo. In martie 2018, grupul a surprins pe toata lumea cu o aparitie surpriza la inchiderea ediției aniversare de 20 de ani a festivalului Ultra Music Festival în Miami.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.