Tudor Furdui ne așteaptă miercuri, 21 iulie, de la ora 22.00, la TVR 1, cu momente inedite din singurul show de televiziune dedicat suporterilor.

 

 

 

S-au distrat cât pentru un an întreg. Au luptat cu toate forțele pentru a face cinste galeriilor pe care le-au reprezentat. Au trecut prin probe individuale și de echipă, forțați să colaboreze chiar dacă proveneau din galerii rivale. Au legat prietenii pe viață. Cei mai înfocați fani din fotbalul românesc, reprezentanți ai tuturor celor care umplu stadioanele cu scandările și cântecele lor, venite din atașamentul față de echipele favorite, s-au întâlnit la „Microbist de România”, singurul show de televiziune dedicat suporterilor. Miercuri, 21 iulie, de la ora 22.00, într-o ediție „best of” a emisiunii, retrăim la TVR 1 toate momentele inedite ale competiției care a desemnat suporterul numărul 1 al României.

 

Ne vom aminti în câte moduri diferite poate fi lansată o nucă de cocos spre o țintă dinainte stabilită, cum poți zbura pe sub apă făcând rotații spectaculoase sau cum se încurajează crabii să se întreacă între ei. Vom revedea imaginile impresionante cu „cei zece magnifici” înotând cutezători printre rechini, îi vom asculta cântând cântece de peluză sau răspunzând la întrebări de cultură fotbalistică. Îi vom urmări aruncându-se reciproc la pești, dar și arătându-și măiestria în pescuitul de zi și de seară. Ne vom amuza văzându-i concurând în probe de curierat ultra-rapid sau de atletism cu labe de scafandru.

 

Primul meci jucat pe un banc de nisip de dimensiunea unui teren de fotbal a avut loc tot la „Microbist de România”, și tot aici s-a desfășurat, în premieră pentru Europa, și partida de bashi, un fel de oină-tenis maldivian. Tot la capitolul „denumiri neobișnuite” se încadrează și piciginul, o altă premieră mondială bifată în show-ul de la TVR 1, un sport care are deja 100 de ani, dar ale cărui reguli au fost stabilite abia acum. În premieră a fost și proba de fotbal acvatic, care ne-a delectat cu execuții spectaculoase, poate la fel de pline de savoare ca și cele de la proba de spider challenge, în care cei zece au executat lovituri la țintă de pe nisipul fierbinte.

 

La finalul competiției, Rareș Gorcea, ambasadorul Universității Cluj cu domiciliul stabil în Hawaii, s-a clasat pe prima poziție și a avut parte de un city-break de fotbalist, la Istanbul. Realizatorii promit și o revenire cu sezonul al doilea, astfel că avem toate motivele să urmărim ediția „best of” de miercuri seară, în care aflăm detalii despre cum putem deveni următorii concurenți la „Microbist de România”. Ultimul fluier îi aparține tot lui Tudor Furdui, pe 21 iulie, de la ora 22.00, la TVR 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.