SPACE JAM: O NOUĂ ERĂ (AG)

PREMIERA: 16 iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Aventură, Familie

DISTRIBUȚIE: Zendaya, Sonequa Martin-Green, Don Cheadle, Gabriel Iglesias, LeBron James

SINOPSIS:

Bine ați venit la Meciul Secolului! Campion de baschet și icon global, LeBron James, merge într-o aventură epică, atemporală alături de Gaşca Tune şi Bugs Bunny, cu filmul live-action „Space Jam: A New Legacy”, de la regizorul Malcolm D. Lee și o echipă inovatoare de filmare, inclusiv Ryan Coogler și Maverick Carter. Această călătorie de transformare are loc la intersecţia a două lumi care dezvăluie cât de departe vor merge unii părinți pentru a se conecta cu copiii lor. Când LeBron și tânărul său fiu, Dom, sunt prinși într-un spațiu digital de un AI (Artificial Intelligence) necinstit, LeBron trebuie să-i aducă în siguranță acasă, conducând-i pe Bugs Bunny, Lola Bunny și întreaga bandă de Looney Tunes, foarte cunoscuţi ca nedisciplinați, să câștige împotriva campionilor digitalizaţi ai AI pe teren: un număr semnificativ de profesionişti de baschet, așa cum nu ai mai văzut. Meciul Tunes versus Goons (Nătângi) este cea mai mare miză din viața sa, care va redefini legătura lui LeBron cu fiul său și va lumina puterea de a fi el însuți. Gaşca Tunes gata de acțiune sparg convențiile, își supraîncarcă talentele unice și îl surprind chiar pe „King” James jucând jocul în felul lor.

 

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/2UJYjwT

 

 

LUCA ( AG )

PREMIERA: 16 iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D Subtitrat în română, 2D dublat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba română, 3D dublat în limba maghiară

GEN: Familie, Animație

DISTRIBUȚIE: Maya Rudolph, Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Giacomo Gianniotti, Jim Gaffigan

SINOPSIS:

Luca, un băiețel simpatic, trăiește o vară de neuitat pe Riviera italiană, plină de gelato, paste și nenumărate plimbări pe scuter. Luca împărtășește aceste aventuri cu noul său cel mai bun prieten, dar toată distracția este amenințată de un secret profund ținut: el este un monstru marin dintr-o altă lume, chiar de sub suprafața oceanului.

 

PROGRAM:

3D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3B2RuHd

3D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/36F3oZK

 

 

PROMOȚIE FAMILY PACK

 

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

 

 

 

 

 

 

 

MILKSHAKE EXPLOZIV (N15)

PREMIERA: 16 iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Acțiune

DISTRIBUȚIE: Karen Gillan, Michelle Yeoh, Lena Headey, Paul Giamatti, Angela Bassett

SINOPSIS:

Sam (Karen Gillian) avea doar 12 ani când mama ei, Scarlet (Lena Headey), asasină de elită, a fost forțată să o abandoneze. Sam a fost crescută de Firmă, un sindicat al crimei pentru care lucra mama ei. Acum, cincisprezece ani mai târziu, Sam, care a călcat pe urmele mamei ei, este o asasină de temut. Își folosește “talentul” pentru a șterge urmele celor mai periculoase eșecuri ale sindicatului. Pe cât de eficientă, Sam e pe atât de loială. Dar, când o lovitură de mare risc dă greș, Sam trebuie să aleagă între loialitatea față de Firmă și protejarea unei fetițe inocente, de numai 8 ani, Emily (Chloe Coleman). Ajunsă acum ea însăși o țintă vie, Sam are o singură șansă dacă vrea să scape cu viață: să facă echipă cu mama ei și cu asociatele acesteia (Angela Basset, Michelle Yeoh și Carla Gugino), cunoscute sub numele de “Bibliotecarele”. Aceste trei generații de femei trebuie acum să învețe să aibă încredere una în cealaltă, să înfrunte Firma și armata lor de acoliți și să declanșeze iadul împotriva celor care ar putea să le răpească ce au mai scump pe lumea asta.

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3B46W64

 

 

 

SCAPĂ DACĂ POȚI 2! TURNEUL CAMPIONILOR ( N15 )

PREMIERA: 16 iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D Subtitrat în română, 2D subtitrat în română Dolby Atmos

GEN: Thriller

DISTRIBUȚIE: Taylor Russell, Logan Miller, Thomas Cocquerel, Holland Roden, Indya Moore, Isabelle Fuhrman

SINOPSIS:

Scapă, dacă poţi 2!: Turneul Campionilor este continuarea thrillerului psihologic de mare succes care a terifiat audienţa la nivel mondial.  În acest cadru, şase oameni se află blocaţi fără voia lor într-o altă serie de camere de evadare, descoperind cu încetul ce au în comun pentru a supravieţui …şi descoperind că deja au jucat cu toţii acest joc.

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/36ClED7

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.