ANDRA GOGAN ESTE LOLA ÎN CONTINUAREA DE LEGENDĂ – SPACE JAM O NOUĂ ERĂ! FII ALĂTURI DE MAGICA ECHIPĂ LOONEY TUNES ÎN IMERSIVA AVENTURĂ FANTEZISTĂ CARE NE ARATĂ CĂ DOAR ÎMPREUNĂ SUNTEM SCHIMBAREA CE VREM SĂ O VEDEM ÎN LUME! CU TOȚII O FAMILIE! 

 

TELEPORTEAZĂ-TE LA CINEMA DIN 17 IULIE 2021!

 

 

Una dintre cele mai de succes vloggerițe/ influenceri ai României, Andra Gogan este alegerea companiei Warner Bros pentru a o întruchipa de iepuroaica Lola. Debordând de curajul femeii clasice, independentă și alimentată de imboldul pentru aventură/ schimbarea propriei sorți, aceasta face echipă cu baschetbalistul cel mai de succes din toate timpurile, Le Bron James, ce este transportat în lumea Looney Tunes ( a căror eroi eponimi sunt Bugs Bunny, Buni, Porky Pig, Duffy Duck și toate personajele emblemă care ne-au fascinat și marcat copilăria în cel mai bun sens posibil și ne-au creionat personalitățile ca viitori adulți).

 

Speranța spre unitate a tuturor oamenilor, încrederea în propria capacitate, empatia și curajul de a ne opri din trenul nebun al vieții pe care toți suntem să îl urmărim la infinit, fără a poposi, este cheia și pilda peliculei! A te relaxa/ a-ți da timp pentru propriile bucurii sunt resortul nostru pentru a fi cu adevărat fericiți în lumea pe care o traversăm ca pasageri! Astfel, unitatea este unicitatea, iar cel mai bun mod de a explica ce vrem să spunem este să mergeți în cinematografe!

 

 

 

Despre ANDRA GOGAN

 

Andra Gogan se bucură de un succes răsunător de la o vârstă fragedă. Ea a reușit să cucerească toate platformele online, unde a adunat sute de mii de urmăritori. Numele ei a ajuns și în Cartea Recordurilor și nu o dată, ci de două ori. A susținut cel mai lung concert live și cele mai multe CD-uri lansate de un copil. Totodată este pe locul 1 în topul Tik Tok România, este solist vocal , iar canalul

său de Youtube colectează peste 201 milioane de vizualizări, fiind creator de conținut- seriale și videoclipuri. Artista este considerată una dintre cele mai de succes vloggerițe din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.