Fost junior la echipele de fotbal U Cluj, Dinamo şi Vicenza, clujeanul Rareş Gorcea, cel mai înfocat fan al U Cluj, primeşte drept premiu un city break de fotbalist, doar pentru el, în Istanbul. Vedem cum e răsfăţat ca un sultan în episodul 12, difuzat pe 14 iulie, la TVR 1.

 

Are 28 de ani şi e cel mai mare fan U Cluj, acum şi recunoscut oficial, în urma titlului adjudecat în show-ul „Microbist de România” 2021, transmis de TVR 1. Rareş Gorcea a fost desemnat câştigătorul primului concurs destinat suporterilor din fotbalul românesc în ediţia din 7 iulie a emisiunii „Microbist de România”, desfăşurată în Maldive.

 

Mulţumirile lui Rareş la finalul concursului s-au îndreptat către familie, dar şi către suporterii U Cluj: „Sunt foarte mândru de reuşita mea. Mulţumesc familiei şi în special mamei mele, care m-a înzestrat cu calităţile fizice care m-au ajutat să câştig acest concurs. Dar nu în ultimul rând, mulţumesc suporterilor Universităţii Cluj, care m-au desemnat să le fiu ambasador în concursul Microbist de România!”

 

Fire polisportivă, Rareş a câştigat 3 din cele 10 probe individuale, iar în final, după cumularea cu punctajul obţinut în clasamentul pe echipe, a adunat 177 de puncte. Determinat şi competitiv, fanul U Cluj s-a dovedit o prezenţă activă, fiind foarte implicat pe parcursul tuturor probelor. E pasionat de surfing şi de şah, dar marea lui dragoste rămâne U Cluj. Pasiune care, de altfel, i-a adus şi câştigarea titlului de primul campion la microbism.

 

„A fost o decizie grea, bazată atât pe clasamentul individual, cât şi pe cel obţinut de echipe. Clasamentul pentru următoarele patru locuri arată astfel:

– locul 5 (la egalitate, cu câte 115 puncte) – Luis Ţurcanu, fan Poli Timişoara şi Iulian Panciu, suporterul FCSB

– locul 4 (121 de puncte) – adjudecat de Nicu Perifan, prietenul clubului Farul Constanţa;

– locul 3, tot la egalitate de puncte (126) – Dan Buzărnescu, fan Universitatea Craiova şi Bogdan Cristian, suporterul Dinamo.

– locul 2, cu 149 de puncte, i-a revenit lui Tudor Anton, susţinătorul echipei FC Botoşani”, ne pune la curent prezentatorul show-ului, Tudor Furdui, cel care le-a fost alături concurenţilor atât cu fluierul, cât şi cu vorbele de încurajare.

 

Muzeul Clubului Beșiktaș Istanbul, deschis doar pentru Rareș Gorcea

 

În episodul 12, difuzat de TVR 1 miercuri, 14 iulie, de la ora 22.00, vedem de ce răsfăţ are parte câştigătorul premiului „Microbist de România”. Sunt 3 zile pline de aventuri unicat pentru Rareş Gorcea în cel mai mare oraş al Turciei, Istanbul, iar telespectatorii vor fi martorii celei mai distractive ediţii din show.

Toți cei 10 concurenţi au avut parte de o vacanță pe cinste în Maldive, iar câștigătorul primeşte drept premiu un city break de fotbalist doar pentru el, în Istanbul.

 

Deși în plină pandemie la momentul filmării emisiunii, Agenţia pentru Promovarea Turismului în Turcia a deschis Muzeul Clubului Beșiktaș Istanbul doar pentru Rareș Gorcea, câştigătorul „Microbist de România”. Tot lui i-a fost permis accesul în cel mai celebru hamam din lume: AyaSophia Hurrem Sultan Hamam, o baie turcească pe care Hurrem, soția lui Suleyman Magnificul a construit-o pentru soțul ei chiar în centrul orașului. Aici, Rareş are parte de un masaj special, unic în lume şi care poartă un nume unic: masajul Gică Hagi.

 

În Istanbul, Rareș mai are ocazia să facă un tur cu un iaht de lux pe Bosfor și să viziteze câteva dintre atracțiile turistice ale orașului: Sf. Sofia, Moscheea Albastră, Turnul Galata, Hipodromul, Bazarul şi o serie de lăcașe de cult creștine foarte vechi din oraș. Nu i-a scăpat nici o plimbare prin Palatul Topkapî, unde a avut prilejul să vadă Sabia lui Ștefan cel Mare expusă în muzeul palatului.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.