Felix lansează „Sevraj”, prima sa piesă din cariera muzicală, o poveste despre o iubire atât de puternică încât creează dependență. „Uite ce îți fac în inimă sevraj îți dau/ O doză să mai bată încă o dată” sunt versurile prin care Felix subliniază dependența ce se poate naște atunci când iubești fără limită și ajungi fără să vrei să te mulțumești cu ce ți se oferă. Compus de către ProducaDoru alături de ADDA, Theo, Angelo Simonică, Aria și Bianca Lobda, „Sevraj” este un feat. cu RUBY, ce te poartă într-o călătorie a inimii, iar clipul completează prin imagini însemnătatea versurilor.

„«Sevraj» fost scrisă la Baladda Records, unde ADDA și-a întins frumos cerneala pe piesă, iar producaDoru i-a dat ritmul. Nu a fost neapărat gândită pentru un duet dar am simțit nevoia unei prezențe feminine și prima persoană la care m-am gândit a fost RUBY. Norocul meu a fost că i-a plăcut și a adus condimentele unice pentru această colaborare. Frumusețea muzicii și a artei în general stă în maleabilitatea ei, iar «Sevraj» e un cântec ce poate transmite mai multe mesaje. Piesa poate fi despre dependența, uneori bolnăvicioasă, pe care o ai pentru cineva. Poate fi despre despărțiri și împăcări, despre jocurile nebune ale celor doi. Despre obsesii și sentimente neîmpartășite. Poate fi despre singurătatea pe care o poți avea uneori într-o relație”, spune Felix.

Felix a urmat liceul în Focșani, iar în clasa a douăsprezecea s-a îndrăgostit de muzică și împreună cu un prieten a început să creeze piese și să se lase dus de val. Un an mai târziu s-a mutat în București unde a studiat Facultatea de Drept și și-a continuat „visul” muzical. În 2013, Felix a participat la Vocea României unde l-a avut ca mentor pe Marius Moga, iar de a atunci a compus și a produs nenumărate piese.

În luna martie, RUBY a lansat „Pe unde-ți umblă inima”, o baladă încărcată de emoție, iar piese precum „Nu caut iubiri” (feat. UZZI), „Nu pune la suflet” (alături de What’s UP), „Bună, ce mai zici?” (alături de Dorian Popa), „Condimente” (feat. Nosfe), „Îți mulțumesc” (împreună cu A.U), „Invizibil” (împreună cu Shift) și „Unde” (alături de Emilian) au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. În urmă cu două săptămâni, RUBY a lansat prima sa piesă urban cu influențe rap: „Te Sun Yo”. Cu un concept fresh, beat-uri și versuri catchy, „Te Sun Yo” este un single care îți vă rămâne întipărit încă de la prima ascultare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.