După colaborarea avută cu Elyar, Runtree lansează o nouă piesă dance cu Nalani, una dintre cele mai tinere și fresh artiste din portofoliul Global Records.

Piesa „Higher” reprezintă un fusion perfect echilibrat între ritmurile dance ce l-au consacrat pe Runtree și vocea puternică și versatilă a lui Nalani. Această colaborare interanțională se aude deja pe Radio Zet și RMF, două dintre cele mai cunoscute și apreciate radiouri din Polonia.

 

Runtree și-a făcut debutul în industria muzicală prin colaborarea cu Elyar pentru piesa „Molly”, lansare ce a reușit performanța de a fi pe locul #19 în Viral 50 Spotify Poland și locul #79 în Apple Dance Poland, piesa fiind redată de către RMF și RMF Maxxx.

 

Nalani, una dintre cele mai tinere artiste din portofoliul Global Records, a reușit să-și facă debutul odată cu lansarea cover-ului „Toxic” al celebrului hit cântat de Britney Spears. De curând, artista a lansat primul ei single oficial, „Tarziu”, piesă ce a primit un feedback extrem de bun din partea publicului, dar și din partea celor din industria muzicală din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.