J. Balvin a lansat impreuna cu Skrillex piesa “In Da Getto”. Melodia a fost lansata si cu videoclipul oficial, regizat de Alfred Marroquin, proiect care ii prezinta pe cei doi artisti la diferite petreceri, simtindu-se bine, stare pe care noua piesa o exprima. Star-ul Tik Tok, Khaby Lame, apare in videoclip alaturi de Mufasa, unul dintre cei mai cunoscuti dansatori de pe platforma.

Piesa “In Da Getto” este produsa de Skrillex si Tainy, fiind o piesa de vara, perfecta pentru orice petrecere. Melodia contine elemente din hit-ul anilor 90’ “In De Ghetto” a lui David Morales impreuna cu The Bad Yard Club, Crystal Waters si Delta.

Piesa lui Balvin continua seria de hit-uri. In acest an, acesta a lansat mai multe piese, printre care „Qué Más Pues?” impreuna cu Maria Becerra; „Otro Fili” cu Jay Wheeler si a aparut si pe remix-ul Poblado” a lui Crissin, Totoy El Frio, Natan Y Shander, impreuna cu Karol G and Nicky Jam.
Totodata, J. Balvin pregateste si alte surprize fanilor. Acesta colaboreaza cu Hasbro pentru lansarea unei figurine “J. Balvintron” si cu Kokies pentru alte doua figurine. NEON Punta Cana va fi un spectacol in mai multe locatii si cluburi, ce va avea loc in Republica Dominicana, fiind o extensie a seriei NEON. Balvin va sustine trei concerte cu casa inchisa, in septembrie, in Las Vegas. In aceeasi luna, acesta va mai concerta si la Governor’s Ball in New York City.

Piesa este lansata dupa ce Balvin a primit 11 nominlizari la Premios Juventud, a castigat Latin Pop/Reggaeton Artist of the Year la iHeartRadio Music Awards, fiind nominalizat si la 4 categori la MTV MIAW Awards, dar si pentru Top Latin Artist la Kids’ Choice Awards Mexico. “Qué Más Pues” a ajuns pe #9 in top-ul global de la Spotify, iar „Poblado Remix” pe #37. Piesa cu Maria Becerra este cea mai populara melodie pe Tik Tok in America Latina, iar “Poblado Remix” a debutat pe locul 11 in topul Billboard’s Hot Latin Songs.

J. Balvin este ambasadorul global al reggaeton-ului, castigand de 4 ori LATIN GRAMMY si fiind unul dintre cei mai ascultati artisti din lume, Top 10 in 11 tari pe Spoitfy si Top 10 in 14 tari pe Apple Music. Artistul are cele mai multe #1 in Latin Airplay charts, iar piesa “One Day” impreuna cu Dua Lipa, Bad Bunny si Tainy are peste 900 milioane de stream-uri si este certificata cu discul de diamant. J. Balvin reprezinta “la nueva escuela”, fiind cea mai importanta voce din lumea reggaeton-ului.

Sonny Moore, cunoscut ca si Skrillex, este un producator, DJ, cantaret si compozitor in varsta de 33 de ani. Acesta a castigat 8 Grammy Awards, a fost numit MTV’s Electronic Dance Music Artist of the Year si detine recordul pentru cele mai multe Grammy-uri pentru un artist din muzica electronica. Skrillex a colaborat cu Justin Bieber, Bruno Mars, FKA Twigs, Kid Cudi, Boys Noize, A$AP Rocky, Diplo si multi altii. Si-a inceput cariera la varsta de 16 de ani, in 2004, in trupa “From First To Last”, iar din 2009 a lucrat solo. El a descoperit o multime de tinere talente, precum Zedd, Marshmello, Porter Robinson & Mija.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.