Teatrul « Stela Popescu » invită copiii la stagiunea estivală din Teatrul de vară Herăstrău al Teatrului de Revistă Constantin Tănase pentru a vedea fie duminică, 4 iulie de la ora 10, fie duminică, 18 iulie, de la ora 10, spectacolul Revolta poveştilor.

https://www.youtube.com/watch?v=o-54bML83po

            Spectacolul Revolta poveștilor de Sînziana Popescu, în regia lui Tony Adam. Revolta Poveștilor este o piesă care vrea să arate atât copiilor cât și părinților că poveștile pot continua să existe doar dacă sunt citite, cultivate și iubite. Altfel, toate personajele cu care noi, adulții, am copilărit se revoltă, se urâțesc și devin anacronice. Cine rezolvă problema ? Tot niște copii care, atrași în lumea cunoașterii și imaginației, restabilesc ordinea și salvează de la uitare emoțiile întâlnirii cu personajele de basm. Revolta Poveștilor  – o producție a Teatrului « Stela Popescu » pentru publicul tânăr, este o poveste terapeutică  care ne îndeamnă să medităm asupra mesajului pe care îl transmite.

Creatorul lui Lampio (un licurici care cucerește constant publicul Teatrului Stela Popescu), regizorul Tony Adam a făcut echipă cu scriitoarea Sânziana Popescu, scenograful Cristian Marin și coregrafa Ioana Macarie şi au dat viață unei poveşti amuzante, sensibile și pline de nostalgie în cafre se intersectează Vrăjitorului din Oz, Scufița Roșie, Făt Frumos, Cenuşăreasa, Capra cu trei iezi și nu numai.

Biletele se pot cumpăra online, de pe platforma www.mystage.ro sau de la Teatrul de vară, în ziua spectacolului

 

www.teatrulstelapopescu.ro

www.facebook.com/TeatrulStelaPopescuOfficial

www.instagram.com/teatrulstelapopescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.