Bijuterii care sunt un memento a ceea ce te motivează în viață. Sofisticate și iconice, noile modele din colecția Pandora Signature spun lumii cine ești. Adoptă stilul versatil care nu trece neobservat și alege un mix natural de piese statement pentru fiecare look și ocazie.

 

„Crearea a ceva cât mai natural, dar care să fie de asemenea recognoscibil este unul dintre cele mai dificile lucruri în design. Piesele noi din această colecție surprind cele două idei perfect”, declară Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, VP Creative Directors, Pandora.

 

Brățările minimaliste sunt concepute pentru a fi purtate individual sau suprapuse în diferite moduri pentru a-ți lăsa personalitatea să strălucească. Suprapunerile monocrome conferă un aspect elegant, iar suprapunerile formate din finisaje metalice diferite adaugă o notă de unicitate look-ului. Finisată manual din materiale de înaltă calitate, colecția combină logo-ul iconic Pandora cu detalii unice și măiestria meșteșugarilor de bijuterii pentru a oferi bijuterii atemporale concepute pentru a fi purtate în stilul tău.

 

Din trei metale diferite, brățările fixe I-D Pandora Signature, te ajută să te impui stilistic.

 

Inelul Suprapus strălucitor este creat pentru a fi purtat individual sau în combinație cu alte inele pentru o abordare personală.

 

Cerceii în formă de U combină strălucirea și profunzimea, aducând o influență minimalistă oricărei ținute.

 

#PandoraSignature #SomethingAboutYou

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.