Lineup-ul complet include o serie de panel-uri interactive, fiecare dintre acestea având o mulțime de surprize exclusive din seria live action The Witcher și din viitoarea producție anime, pe care fanii nu vor vrea să o rateze!

 

Evenimentul, găzduit de Julia Hardy, va cuprinde, de asemenea, conținut special cu informații nemaivăzute despre producție și procesul creativ din spatele universului The Witcher.

 

Programul panel-urilor este după cum urmează:

 

The Witcher Sezonul 2: Deck of Destiny

Invitați la panel: Lauren Schmidt Hissrich, Anya Chalotra, Freya Allan, Mimî M Khayisa, Paul Bullion 

Destinele se ciocnesc atunci când distribuția și showrunner-ul The Witcher de la Netflix extrag cărți dintr-un pachet enigmatic cu întrebări de la fani, ce vor determina direcția panel-ului și soarta imediată a invitaților. Dar acestea nu sunt cărți obișnuite – pregătește-te pentru dezvăluiri surpriză, informații din culise, în timp ce invitații noștri ne duc prin experiența lor de filmare a Sezonului 2.

 

CD PROJEKT RED’s Memories from the Path: Stories Behind The Witcher Games

De peste 13 ani, seria de jocuri The Witcher a captat imaginația jucătorilor din întreaga lume. Acum, dezvoltatorii din spatele jocurilor discută despre modul în care și-au adus la viață poveștile captivante – înainte de a povesti amintirile vechi, de a descoperi artefacte uitate și de a rememora momentele lor preferate din cadrul francizei.

 

Geralt of T-Rivia

Invitați la panel: Błażej Augustynek, Philipp Weber, Declan De Barra, Lauren Schmidt Hissrich

Este o întâlnire a minților din spatele The Witcher, în calitate de creatori cheie ai jocurilor și a seriei Netflix The Witcher, pentru a-și testa cunoștințele despre universul extins The Witcher. În acest joc de tip pub quiz, informațiile din culise și spoilerele de tip sneak peek sunt apreciate la fel de mult ca răspunsurile corecte.

 

CD PROJEKT RED’s The Witcher: Beyond Video Games

Invitați la panel: Rafał Jaki, Bartosz Sztybor, Łukasz Woźniak

De la genul detective noir la cel dark horror și până în Lumea Veche și mai departe, pregătește-te să experimentezi universul extins The Witcher cu cele mai recente detalii despre viitoarele cărți de benzi desenate și un joc de societate inspirat de franciză!

 

Tales from the White Wolf: A Spotlight Conversation with Henry Cavill, hosted by Josh Horowitz

Pentru a închide WitcherCon, fanii îl vor asculta pe Geralt din Rivia însuși, Henry Cavill, care va sta împreună cu moderatorul Josh Horowitz (gazda MTV & Comedy Central) pentru o conversație aprofundată despre fantezie, destin și universul extins The Witcher. Lupul Alb ar putea pregăti chiar o surpriză sau două în magazin…

 

Disponibil pe Twitch și YouTube, WitcherCon va fi difuzat pe 9 iulie, la ora 20.00. Fanii vor putea urmări WitcherCon în două intervale diferite, iar fiecare va conține conținut exclusiv. Al doilea interval de difuzare, disponibil de asemenea pe Twitch și YouTube, va începe la ora 04:00 AM pe 10 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.