În urma televotingului a fost desemnată câștigătoarea titlului de Prima Mamă a emisiunii Schimb de mame. Sezonul tocmai încheiat  a adus multă bucurie în familia Blaga din Sebeș pentru că, în urma voturilor telespectatorilor, aceasta a câștigat o excursie all inclusive, în Grecia.

Maria Blaga, din Sebeș,a fost extrem de încântată de premiu mai ales că va fi primul zbor cu avionul pentru mezina familiei. Câştigătoarea acestui super premiu, constând într-o vacanță all inclusive de 6 nopți, în Thassos, Grecia, s-a declarat extrem de bucuroasă și entuziasmată de vacanța oferită. “Este un sentiment plăcut pentru că am fost apreciați de toată lumea, de toți telespectatorii care au urmărit emisiunea.”  a declarat extrem de emoționată noua câștigătoare a titlului de Primă Mamă, Maria Blaga.

PrimaTV continuă înscrierile pentru noul sezon al emisiunii Schimb de mame! Doamnele care doresc să devină vedetele noului sezon Schimb de mame, difuzat de PrimaTV, se pot înscrie la mailul schimbdemame@paprikastudios.eu .

 

Vezi aici video: https://www.youtube.com/watch?v=gapthwbsLU4&t=8s

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.