Ieri, 28 iunie, Dan Muraru si Roton l-au premiat pe Armin cu Discul de Aur pentru vanzarile piesei Need You Now, in colaborare cu Jake Reese. De cand a fost lansata, piesa s-a bucurat deja de multe difuzari pe radio si TV, ajungand si pe #1 in Top Dance FM.

“Need You Now” este o piesa care se inclina mai mult spre directia house decat ne-a obisnuit Armin, piesa avand o productie plina de atitudine ce creeaza un sunet perfect impreuna cu vocea sensibila a lui Jake Reese.

Armin a venit la Bucuresti cu ocazia primei editii ale evenimentului “Sound of Bucharest”, din piata constitutiei.

Armin van Buuren a fost votat drept Cel mai bun DJ din lume de 5 ori, lucru nemaiintalnit pana in acest moment. Este unul dintre cei mai cunoscuți DJ si producatori de muzica trance din lume, inregistrand lunar peste 10 milioane de ascultatori unici pe Spotify. Lansata la inceputul lunii trecute, piesa ‘Need you Now’ se plaseaza pe locul 1 in sectiunea Popular a acestei platforme de streaming. De asemenea, Armin va ajunge, in curand, la 1000 de episoade cu show-ul sau radio A State Of Trance, care ajunge saptamanal la peste 40 de milioane de ascultatori din 80 de tari diferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.