Summer Well se intampla si in acest an. Conceptul acestei editii de festival este The Limited Edition dar abordarea festivalului va fi sa ofere experiente Unlimited.

Editia din 2021 aduce o extra zi de festival, un motiv in plus pentru participanti de a se bucura de concerte live cu artisti straini si romani, proiecte artistice, zone food & drinks atent curatoriate, zone de relaxare.

 

Abonamentele achizitionate pentru editia din 2020 se transforma automat in abonamente pentru 2021. Persoanele care nu pot participa anul acesta au optiunea de a-si amana abonamentul pentru editia 2022 a festivalului. Pentru a face acest lucru, trebuie sa acceseze https://www.summerwell.ro/ticket-information.html pana pe 4 iulie 2021.

 

Festivalul va debuta joi, 12 august 2021 cu un eveniment exclusiv: show-ul de lansare a noului album Golan. Zilele de 13 si 14 august vor aduce pe scenele Summer Well nume internationale importante precum: Woodkid, Balthazar, Modeselektor (live), L’Imperatrice, Lola Marsh, Fatoumata Diawara, alaturi de o serie de artisti locali: The Kryptonite Sparks, Dimitri’s Bats si Hip Hop La Feminin.

 

Night Picnic va avea loc anul acesta in ziua de duminica, pe 15 august, cand pe scena va urca Orchestra Simfonica Bucuresti. Multe nume noi se vor adauga artistilor deja confirmati. Fanii festivalului se pot astepta la multe surprize.

 

In acest moment, accesul in festival este permis doar persoanelor vaccinate impotriva SARS-COV-2, conform reglementarilor in vigoare.

 

Pretul unui abonament este de 275 lei + taxe si poate fi achizitionat de pe  www.summerwell.ro si www.easytickets.ro. Exista si varianta biletelor de o zi la pretul de 75 lei+ taxe. Toate biletele deja achizitionate raman valabile pentru editia de anul acesta.

 

Despre Summer Well

Summer Well este un festival Orange. Mai mult decat un festival de muzica, Summer Well este o mini vacanta ce va avea loc in perioada 12 – 15 august 2021, intr-o locatie unica, Domeniul Stirbey din Buftea. Summer Well 2021 va include, pe langa o scena secundara,  instalatii de arta, expozitii, street food si multe alte noutati pregatite special pentru The Limited Edition.

 

Pentru mai multe informatii, vizitati:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.