Alexandra Ungureanu lansează „Vreau să te uit”, un single despre iubire, înțelegere și mai ales puterea de a merge mai departe. Iubirea este un sentiment aparte, ce îți oferă cele mai frumoase amintiri și momente, ce îți dă „aripi” să zbori, însă în același timp, poate deveni și cel mai crud și dureros sentiment. „Hai spune-mi ce-am avut și ce-am pierdut./ Vreau să te uit” sunt versurile prin care Alexandra, protagonistă în propriul clip, își dorește să lase trecutul în urmă și să privească spre un viitor mai bun, plin de culoare, dar și de iubire.

„Ador piesa asta, s-a mulat atât de bine pe sufletul și povestea mea. O relație toxică lasă urme adânci și nu poți să mergi cu adevărat mai departe decât atunci când reușești să accepți că nu poate funcționa și să încerci să uiți. Deși are o încărcătură dramatică, piesa e super groovy și electrizantă, și sper să îi facă pe mulți să danseze vara asta”, a spus artista.

În anul 2020 Alexandra a lansat „Cărămida”, o piesă inspirată din folclorul românesc, iar 2021 l-a început cu single-ul „Dacă n-am fi împreună”.  În prezent, artista a acceptat provocarea Asia Express și a pornit pe „Drumul Împăraților” alături de alte 8 echipe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.