Cel mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, a ajuns aseară la sfârşit de sezon. Răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul acestui sezon Adela le-au adus pe telespectatoare în număr foarte mare în faţa micilor ecrane. Conform Kantar Media, Adela s-a impus ca lider de piaţã la nivelul target-ului de femei din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, înregistrând o cotă de piaţă de 26% şi un rating mediu de 6.7 de puncte. Poziţia secundã a fost ocupatã de Kanal D, care în acelaşi interval orar şi la nivelul aceluiaşi target înregistra 21.4% cota de piaţã şi 5.5 puncte de rating.

Ierarhia se pãstreazã şi la nivelul target-ului tânăr, din mediul urban, cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, serialul Adela înregistrând pe acest target 26.9 % cotă de piaţă şi 4.8 puncte de rating. În minutul de maximã audienţã, înregistrat la 22.33, 1.4 milioane de telespectatori la nivelul întregii ţari urmãreau serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1.

A fost o seară a deciziilor radicale în ultimele episoade din acest sezon pentru personajele din serialul Adela. Mitu(Marian Râlea) a anunţat că vrea să divorţeze de femeia alături de care a trăit o viaţă, Nuţi (Anca Sigartău, iar Livia (Cristina Ciobănaşu) a realizat şi ea că lucrurile nu stau deloc bine în familia lor: „Noi nu mai suntem demult o familie. E prea târziu!”. Marta (Carmen Ionescu) s-a trezit din comă şi a pus-o pe asistenta sa, Rodica (Ioana Blaj), în faţa faptului împlinit: „Eu am nevoie de tine, şi tu ai nevoie de mine, iar ăsta trebuie să rămână secretul nostru! În felul ăsta o să faci bani frumoşi!”, în vreme ce Gheorghe (Gelu Niţu), convins că aceasta nu va reacţiona, i-a mărturisit „Sper să plăteşti pentru că mi-ai băgat copilul în mormânt! Să fierbi şi să nu poţi face nimic în timp ce totul în jurul tău se năruie! Copilul bărbatului tău cu Amalia trăieşte! A crescut în acelaşi orfelinat în care a crescut şi Mihai!”. Iar când totul era pregătit pentru nunta dintre Adela şi Mihai, Andreea, din invidie şi gelozie, ca de altfel pe parcursul întregului serial, ghidată doar de ţelul ce-i al tău e şi al meu, decide să îi dea Adelei o veste copleşitoare: „Sunt însărcinată! E copilul lui Mihai!”. Cu lacrimi în ochi, Adela a renunţat din nou: „Tot ce-i al meu e şi al tău! Hai! Ia şi inelul! Vă meritaţi unul pe altul!”.

Ce se va întâmpla cu personajele atât de îndrăgite şi cum va continua povestea pe mai departe, telespectatorii vor putea urmări în cel mai nou sezon al serialului Adela, difuzat în curând, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile Femei 18-49 Urban si National
Perioada 24 iunie 2021

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.