După colaborarea cu Erika Isac pentru „Hips on fire”, BoyFlow lansează cover-ul unei piese celebre. Hitul lansat de către starul latino Alejandro Sanz „Corazón Partío”, are parte de o o nouă versiune, ce redă prin muzică și versuri primii fiori ai dragostei, dar și primele iluzii care au lăsat în timp un gol adânc și o inimă frântă. Cover-ul creat de BoyFlow și produs de către Omar Secada este o baladă de iubire ce îmbină ritmuri de bachata și influențe reggae. Piesa este însoțită de un videoclip senzual ce îi are ca protagoniști pe Gaby Galan și Estefy Peña, doi campioni de bachata din Spania, ce joacă rolul a doi îndrăgostiți care au mers pe același drum, dar care au ales un alt final pentru povestea lor.

„Am fost inspirat să cânt această piesă pentru acei oameni cărora le-a fost sfâșiată inima. Mă bucur că am reușit să aduc o notă de bachata și reggae, datorită producătorului Omar Secada. Pentru mine este o plăcere să cânt acest single și mulțumesc echipei mele Cat Music și echipei Universal Music pentru că au făcut acest proiect posibil. Sper ca într-o bună zi să cânt această melodie live într-un concert cu maestrul Alejandro Sanz, ar fi o onoare”, povestește BoyFlow.

Cântăreț, pianist, compozitor și producător de muzică, BoyFlow este un artist foarte talentat, ce își dorește ca muzica lui să ajungă la inimile oamenilor de pretutindeni. În prezent, single-urile sale au generat peste un milion de vizualizări pe YouTube iar piese de succes precum „Loba”, „Abandonado”, „Déjame Decirte”, „MiDama” și „YaTengoOtra” au fost ascultate în toată Spania și America Latină. Recent, artistul a lansat alături de Cat Music Spain „El Tren”, o piesă despre iubire, despărțire, durere și puterea de a merge mai departe și „Zuli Zuli”, alături de Andreea D, un single numai bun de ascultat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.