în luna iulie, la Crime+Investigation, elucidați noi cazuri tulburătoare cu Joe Kenda în Vânătorul de Criminali, intrați în postura juraților și ascultă declarația acuzaților în Filmat la tribunal: În boxa acuzaților și explorați dosarele britanice de crimă, pline de anchete intrigante și evenimente înfiorătoare, alături de jurnalistul Dermot Murnaghan, într-un nou sezon al seriei Marea Britanie ucigașă.
Vânătorul de criminali | Sezonul 8 | Episoade noi (10×60’)
Premiera 01 iulie | Joi, ora 22:00

Vânătorul de criminali îl prezintă pe cunoscutul detectiv, pensionar acum, lt. Joe Kenda. Ofițerul a petrecut 23 de ani în Departamentul de Poliție din Colorado Springs, unde a acumulat o viață de amintiri, arestând criminali și ajutând la rezolvarea a aproape 400 de investigații de crimă.

Vânătorul de criminali dezvăluie efectele emoționale și psihologice ale crimelor asupra lui însuși, fiindcă anchetatorul Kenda povestește detalii personale care includ încercările sale de a face față coșmarurilor pe termen lung.

Filmat la tribunal: În boxa acuzaților (10×30’)
Premiera 9 iulie | în fiecare vineri, de la ora 22.00

Fiecare episod din Filmat la tribunal: În boxa acuzaților prezintă un caz controversat de crimă povestit chiar de inculpat – cu propriile lui cuvinte, din boxa acuzaților.

Telespectatorii sunt puși să separe adevărul de minciună, fiindcă sunt în postura juraților și ascultă declarația acuzaților. Aceștia sunt adesea experți în manipulare care cred că pot minți cu nerușinare. Își imaginează că pot convinge jurații cum că sunt nevinovați.

Pe parcursul fiecărui episod, vă prezentăm faptele învăluite în mister și le comparăm cu ceea ce pretinde acuzatul că s-a întâmplat. Adesea, jurații asistă la declarații mincinoase (sau pot fi convinși că sunt adevărate). Prezentăm declarația acuzatului, interogarea controversată a acestuia și apoi verdictul final.

Marea Britanie ucigașă | Sezonul 2 (5×60’)
Premiera 12 iulie | În fiecare luni, la ora 23.00

Serialul Marea Britanie ucigașă e găzduit de unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști ai Marii Britanii, Dermot Murnaghan, care explorează dosarele britanice de crimă, pline de anchete intrigante și evenimente înfiorătoare.

În acest serial, Dermot Murnaghan se alătură fostului inspector-șef al Poliției Metropolitane, Clive Driscoll, cunoscut pentru condamnarea celor care l-au ucis pe adolescentul Stephen Lawrence din sudul Londrei.

În fiecare episod, Dermot rememorează câte un caz de-al său sau supravegheat de el. Cele cinci episoade despre cazuri de crimă sunt susține de imagini de arhivă și interviuri importante de la cei apropiați de caz, inclusiv membri de familie ai victimelor și ofițeri anchetatori care au venit primii la fața locului.

În acest serial, Dermot va expune telespectatorilor crime care au șocat autoritățile locale din Marea Britanie în modul cel mai groaznic: uciderea de către o bandă a lui „Mr. Big” din Salford, a lui Paul Massey în iulie 2015, împușcăturile devastatoare din Cumbria din iunie 2010, moartea oribilă a tânărului vulnerabil Phillip Nicholson în Boscombe, Dorset în 2015, înregistrată cu telefonul mobil, controversele dramatice ale morților lui Carol Jarvis, din West Lothian în 2009 și a Jessicăi Patel in Middlesbrough din mai 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.