În luna iulie, la canalul factual numărul 1 din România, explorați lumea conspirațiilor, a misterelor antice și a întâmplărilor bizare, în Vara Misterelor. William Shatner cercetează cele mai fascinante, ciudate și inexplicabile mistere ale lumii în Inexplicabil, Lance Reddick scoate la lumină istoria nepovestită a SUA, cea secretă și ținută departe de public, într-un sezon nou din Statele Unite ale Americii: Cartea Secretelor, iar Lawrence Fishburne prezintă cele mai faimoase și enigmatice capitole ale istoriei în Cele mai mari mistere ale istoriei.
Vara secretelor
Din 29 iunie, în fiecare marți și miercuri ora 21.00
[Trailer]

HISTORY Channel prezintă mai multe seriale documentare care explorează lumea conspirațiilor, a misterelor antice și a întâmplărilor bizare, reunite sub numele de Vara Secretelor.

Prezentatorul William Shatner, în Inexplicabil va aduce în prim-plan povești care au uimit omenirea timp de secole, se va explora istoria nepovestită a SUA, cea secretă și ținută departe de public, într-un sezon nou din Statele Unite ale Americii: Cartea Secretelor, prezentat de Lance Reddick.

Se vor examina unele dintre cele mai incredibile dovezi ale prezenței extratereștrilor pe Pământ: de la epoca dinozaurilor la Egiptul antic, și la cerul de deasupra deșertului vestic din SUA din zilele noastre cu Giorgio Tsoukalos în Extratereștri Antici, și se vor dezvălui informații noi despre unele dintre cele mai faimoase și enigmatice capitole ale istoriei cu actorul Laurence Fishburne în Cele mai mari mistere ale istoriei.

Inexplicabil | Episoade noi (parte din Vara Secretelor)
Premiera 29 iunie | în fiecare marți, ora 21.00
[Trailer]

De la producătorii emisiunilor cult Extratereștri Antici și Blestemul Insulei Oak, Inexplicabil, prezentat de William Shatner pe HISTORY Channel, explorează cele mai fascinante, ciudate și inexplicabile mistere ale lumii.

Cu participarea impresionantă a oamenilor de știință, istoricilor și martorilor, se încearcă o clarificare a unor întâmplări aparent imposibile. V-ați întrebat vreodată cum supraviețuiesc oamenii în condiții precare? Sau de ce e creierul uman mai puternic decât ne putem imagina? Sau ce întâmplă după moarte?

Statele Unite ale Americii: Cartea Secretelor (parte din Vara secretelor) (10×60’)
Premiera 14 iulie | în fiecare miercuri, la ora 21.00
[Trailer]

Prezentat de vedeta de film și televiziune Lance Reddick, serialul Statele Unite ale Americii: Cartea Secretelor pune o întrebare foarte provocatoare: există oare un dosar care conține cele mai bine păzite secrete ale Americii?

Povestea acestei țări poate fi spusă în multe feluri. Deși mare parte din istoria ei e bine documentată și disponibilă publicului larg, mai există o parte ascunsă care a fost mereu învăluită în mister; acestea sunt faptele pe care vi le vom prezenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.