Mabel a revenit cu piesa „Let Them Know”, primul single lansat în anul 2021.

Mabel, care, în decursul ultimului an, a câștigat premiul BRIT Award pentru Best Female Solo Artist, a depășit 4 miliarde de stream-uri și 2.2 milioane în vânzări ale albumului său de debut „High Expectations” (cel mai bine vândut album de debut al unei artiste britanice în 2019), și a adăugat în repertoriul său mega hit-uri precum „Don’t Call Me Up”, care a reintrat în 3 top 10.

Futurist, neînfricat și dând o stare de bine, „Let Them Know” este începutul unei noi ere pentru Mabel. Scrisa alături de prietenii și colaboratorii frecvenți Raye, SG Lewis și MNEK, „Let Them Know” este o piesă despre cum o persoană se aranjează înainte să iasă undeva (chiar dacă nu merge nicăieri) și care proiectează încrederea în sine (chiar și în timpuri mai dificile). În „Let Them Know” – și în multele proiecte care urmează – Mabel își păstrează candoarea de „girl-next-door”, dar statutul ei de super star strălucește mai mult ca niciodată.

La doar câteva săptămâni după ce a câștigat primul ei premiu BRIT Award și în timp ce se afla la jumătatea turneului „High Expectations” – lumea s-a oprit și pentru Mabel, un moment rar de pauză și procesare a ultimilor ani în care s-a aflat în atentia publicului s-a ivit. La începutul pandemiei, Mabel s-a mutat înapoi cu părinții ei, s-a focusat pe cursuri de dans și și-a canalizat toate momentele care i-au lipsit (prietenii apropiați, ieșiri în oraș, sentimentul de a te îndrăgosti și de a te simți neînfricat) în acest nou capitol muzical. În cuprinsul acestei noi ere, cântecele transpun latura neplăcută a nopților petrecute în club – care a fost pierdută odată cu pandemia – împreună cu influențe culturale profunde pentru Mabel: de exemplu, „Let Them Know” a fost inspirat de către obsesiva revizionare a „Paris is Burning”, „Pose” și „Drag Race”, reflectând în același timp asupra etosului expresiei, eliberării și incluziunii.

În timp ce „Let Them Know” sună, neintenționat, ca și cum lumea se redeschide, spiritul său lipsit de regret este, de fapt, dedicat oricărei persoane care s-a simțit că nu este suficient de bună. Atât pentru Mabel, cât și pentru legiunea sa de fani tineri și pentru oricine altcineva, în 2021 este, în sfârșit, timpul să afle toți („Let Them Know”) că tu ești suficient/ă și pregătit/ă de orice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.