Faimoșii și Războinicii de la “Survivor România” și-au dat întâlnire aseară, într-un nou joc pentru recompensă, echipa câștigătoare, cea a Faimoșilor, putând comunica, prin intermediul apelurilor video, cu prietenii. Tot aseară, a avut loc, în premieră, o probă de îndemânare inedită, pentru <Survivor România>, sezonul 2, care a sporit momentele de tensiune și suspans ale competiției.

Duelul sportiv de aseară, pe un traseu spectaculos, pe Marea Caraibilor, nu a fost lipsit de tensiune și momente critice, iar primul care a deschis jocul, dar a adus si primul punct câștigător pentru echipa albastră a fost Andrei Dascălu. După o confruntare acerbă între cele două echipe, scorul fiind strâns, pe parcursul întregii competiții, Zannidache a fost cel care a adus punctul victoriei pentru echipa ”Faimoșilor”, scor final 10-8.

Spiritele s-au încins aseară între faimoasele Raluca Dumitru și Elena Marin, cele două aruncându-și vorbe grele, după ce Elena i-a adus o serie de reproșuri coechipierei sale.

Consiliul de eliminare de la “Survivor România” a fost presărat cu momente tensionate, cu o încărcătură emoțională extrem de puternică. Albert Oprea a fost, și de dată această, favoritul publicului în echipa Războinicilor, iar Elena, preferata telespectatorilor din echipa roșie. În schimb faimoasa Raluca Dumitru a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului, și a paarasit competiția Survivor România.

”Mă bucur că am avut parte de această experiență, este una de neuitat… în care am învățat foarte multe și sper să rămânem așa și acasă … să nu ne schimbăm… să fim așa o luna, două, și apoi să <redevenim> cei care eram înainte. Am venit, poate, într-un moment în care nu mai eram mulțumită de ceea ce aveam, nu știam pe care drum să o iau, și acum tind să cred că sunt norocoasă cu ceea ce am acasă și că trebuie să apreciez mai mult. Am fost norocoasă că am făcut parte din această experiență și mă consider, în continuare, o persoană norocoasă!”, a spus Raluca Dumitru, vizibil emoționată, înainte de a părăsi competiția.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.