“CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!” vin cu noi invitați și subiecte interesante!

 

Astăzi, producțiile difuzate pe pagina de YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive,  “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!”, vin  cu noi episoade, simultan, de la ora 17:00!

Primele episoade ale fiecărei emisiuni au fost primite cu entuziasm de consumatorii din mediul online, dovadă stând sutele de mii de vizualizări ale acestora, încă de la primele difuzări.

Fie că vorbim despre reality, cooking show, interviuri, entertainement sau călătorii, în cadrul emisiunilor difuzate pe Kanal D România, în secțiunea theXclusive, utilizatorii au parte de umor, dezvăluiri în exclusivitate, emoție, muzică de calitate, de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei.

În noul episod “CazaCU Muncă Grea”, ce poate fi accesat astăzi, de la 17:00, pe YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive, Cătălin Cazacu va experimenta trăiri și emoții la înălțime, fiind pus în postura de pilot pentru o zi. Aflat la bordul unei aeronave, “căpitanul” Cătălin Cazacu va avea parte de adrenalină la maximum și va trece printr-un carusel al emoțiilor.

Tot astăzi, de la 17:00, Mihai Ghiță va aduce în atenția publicului, prin intermediul emisiunii “În oglindă”, un caz cutremurător; un tânăr, fost dependent de droguri își va dezvălui povestea tulburătoare și va povesti cum a reușit să iasă din iadul celor 16 ani de consum al substanțelor interzise.

La “Duet cu Alexandra”, Dan Bittman acceptă invitația gazdei emisiunii și va împărtăși cele mai emoționante momente din viața să. Interviul este presărat cu bucăți muzicale, șlagăre din repertoriul artistului vor fi interpretate, la rece, alături de bandul emisiunii, în confortul canapelei din platou.

Andreea Antonescu trece la cratiță și acceptă provocarea gastronomică din partea lui Chef Florian Lazăr, într-o nouă ediție a emisiunii “Well done!”. Vedeta va avea de gătit, sub îndrumarea strictă a Chef-ului,  un preparat pe cât de simplu, la prima vedere, pe atât de complicat, judecând după agitația din bucătărie iscată de invitat. Andreea Antonescu gătește un mic dejun copios, faimoasele ouă benedict.

Armin Nicoară, saxofonist care, de câțiva ani, a devenit sufletul petrecerilor din România, va fi supus întrebărilor, la “Detectorul de minciuni”. Tânărul a devenit rapid un brand de renume în lumea muzicii de petrecere, fiind extrem de apreciat pentru show-urile puse în scenă. Așadar, în emisiunea găzduită de Mihai Hinda, publicul va fi martorul unui test de foc, la poligraf!

Emisiunea “Călătorește, trăiește, iubește!” ajunge în această ediție în Delta, acolo unde cei doi simpatici călători, Marian și Mihaela Crăciun, vor descoperi gastronomia locului, tradițiile și obiceiurile păstrate de localnici și se vor delecta cu muzica, dansuri și bunătăți savuroase, într-un peisaj de basm.

Accesați în seara aceasta, de la ora 17:00, pagina de YouTube Kanal D România, la secțiunea theXclusive, și urmăriți noile episoade ale show-urilor oferite exclusiv online de Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.