După ce au lansat „Look Around” și „Paris in my soul”, VADO continuă colaborarea cu Tamaz și lansează împreună cel de-al treilea single. „LA DYNAMITE” este o poveste muzicală cu beat-uri dance, numai bună de ascultat în zilele toride de vară. Compus de către Cătălin Tamazlicaru alături de Alex Antonescu, DJ SAVA și Răzvan Dediu, „LA DYNAMITE” este un single ce are la bază o poveste „explozivă” de dragoste, plină de pasiune.

În vârstă de aproape 20 ani, VADO aka Vlăduț Sava își urmează iubirea pentru muzică, la fel ca tatăl său, DJ SAVA. Pasionat de djing, artistul a ales să calce pe urmele tatălui său, iar în urmă cu 9 luni a lansat „Look Around”, primul său single din carieră alături de Tamaz, urmat de „Paris in my soul”.

Compozitor și producător, Cătălin Tamazlicaru (Tamaz) stă în spatele unor hituri de o sonoritate răsunătoare, atât pe teritorul României cât și peste hotare. Artistul a lucrat la piese precum „Claro Que Si”, „Dame”, dar și la multe alte titluri alături de artiști de renume cum ar fi Juan Magan, Mohombi, Yasiris și mulți alții. Proiectul Tamaz s-a născut din dorința unei noi manifestări artistice, ca un exercițiu al depășirii propriilor limite, reușind să contopească mai multe viziuni asupra unui act muzical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.