”Maza” a fost filmat în Dubai și este unul dintre cele mai dinamice și sexy videoclipuri pe care artista le-a lansat de curând.

Outfiturile cool, personajele efervescente, mașinile puternice și peisajele din deșert sunt ingredientele videoclipului ”Maza”, regizat și filmat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan de la NGM Creative, producție video Loops Production, make-up Anca Buldur, hairstyle Adonis Enache, styling RDStyling.

 

“Maza este unul dintre videoclipurile care îmi plac super mult, este sexy, fun și are un vibe extraordinar. Sper să vă bucurați de clip și să ascultați piesa la maximum”, a spus INNA.

 

Piesa a fost scrisă și produsă de Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și INNA și a fost compusă în Dance Queen’s House, o sesiune de 3 săptămâni în care a stat izolată într-o casă cu producători și compozitori. Rezultatul sesiunii Dance Queen’s House este albumul ”Heartbreaker” care include 10 piese, printre care super hitul ”Flashbacks”, o piesă care a cucerit topurile din Rusia, Ucraina, Polonia, România, Bulgaria, Turcia și multe alte țări.

Albumul include piesele “Maza”, ”Heartbreaker”, ”One Reason”, ”Flashbacks”, ”You and I”, ”Beautiful Lie”, ”Gucci Balenciaga”, ”Sunset Dinner” și ”Thicky”.

 

INNA a avut un an super intens până acum, cu numeroase lansări: o super colaborare cu Alok, DJ-ul numărul 5 în lume conform clasamentului DJMag, pentru piesa ”It Don’t Matter”, dar și “Cool Me Down” feat. Gromee, DJ de top din Polonia. INNA a filmat de curând o sesiune live foarte cool și lucrează deja la un nou album care se va lansa anul acesta. De asemenea, de curând, a lansat un nou număr al revistei sale – INNAMag, disponibilă pe site-ul ei www.innaofficial.com/INNAMAg.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.