Liderul grupului Viţa de Vie, Adi Despot, revine după mult timp la TVR, „pentru o seară a onestităţii, a autenticităţii şi a deschiderii”. „Garantat 100%” cu Cătălin Ştefănescu şi Adi Despot este la TVR 1 duminică, 6 iunie, de la ora 23.00.

 

Duminică, pe 6 iunie, de la ora 23.00, Adi Despot, liderul grupului Vița de Vie, este invitatul emisiunii „Garantat 100%”, la TVR 1. Adi Despot revine după mult timp la TVR, unde a debutat în cadrul programului „Școala Vedetelor”, primul talent-show realizat vreodată la o televiziune din România.

 

Invitatul lui Cătălin Ştefănescu povestește pe larg despre acea din perioadă de căutări din viața sa, neuitând să menționeze: „Câștigam bani, eram faimoși, le aveam pe toate, iar eu eram cel mai nefericit om de pe Pământ.”

 

Dialogul lui Cătălin cu Adi Despot va fi şi despre amintirea cutremurătoare a nopții de la Clubul „Colectiv”, care a lăsat în urmă zeci de victime, ca şi despre felul în care societatea românească înțelege să răspundă azi la această tragedie.

 

Dar ediţia „Garantat 100%” este şi despre ce înseamnă să crezi cu adevărat în ceea ce faci.

 

„De la condiția pe care un artist o are în țara noastră până la prezentarea și descrierea pe rând a fiecărui coleg de trupă. De la ambiția de a face lucruri de valoare și de a le raporta, de la bun început, la cele mai înalte exigențe, până la felul de a percepe lumea în care trăiește, Adrian Despot le oferă tuturor celor care vor urmări această ediție a emisiunii Garantat 100% o seară a onestității, a autenticității și a deschiderii, într-un dialog care pune în valoare un artist român dotat în mod real cu puterea de a inspira”, spune Cătălin Ştefănescu, moderatorul şi realizatorul Garantat 100%.   ​

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.