“Global by the Sea”, cel mai mare camp de creație muzicală din Europa de Est, organizat săptămâna trecută de Global Records și Global Publishing în colaborare cu NOVUM By The Sea și KissFM a ajuns la final. Cele șase seri pline de creație au avut ca rezultat zeci de piese ce urmează să fie lansate în cel mai scurt timp.

INNA, Roxen, Sickotoy, Minelli, Irina Rimes, wrs și Olivia Addams au fost doar câțiva dintre artiștii care au contribuit la cele 50 de piese produse în timpul camp-ului de creație muzicală. Alături de producatorii de top din România, care sunt lideri pe piața muzicală în țări precum Lituania, Ucraina, Rusia, Bulgaria, Slovenia sau Polonia, au fost și autori din Norvegia, Danemarca, UK si Germania, făcând echipă într-o atmosferă în care muzica și creativitatea au fost la ele acasă.

Pe lângă activitatea din sesiuni, joi, în ultima zi petrecută în cel mai mare camp muzical din Europa de Est, INNA și-a încântat colegii cu un live session pe malul mării, in cadrul căruia a cantat piese deja cunoscute și iubite de public, dar și câteva track-uri nelansate. Artista este pregătită, la fel ca toți artiștii prezenți în camp, să surprindă cu piese și sound-uri noi și unice.

Camp-ul “Global by the sea” și-a desfășurat activitatea la NOVUM By The Sea, respectând toate normele sanitare și reglementările privind situația Covid-19. Toți cei prezenți în camp s-au bucurat, la finalul celor șase zile pline de muzică, de experiențele muzicale diverse pe care au avut șansa să le trăiască pe malul mării în cel mai mare camp de creație din Europa de Est.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.