Disney's MALEFICENT..Maleficent (Angelina Jolie)..Ph: Film Frame..©Disney 2014

Vinerea aceasta, seara este una de poveste atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, pentru că Antena 1 va difuza Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, primul lungmetraj muzical de desene animate produs de compania Walt Disney, în 1937. Filmul, care a fermecat întreaga lume, a fost desenul animat cu cele mai mari încasări din toate timpurile, a primit premii importante şi s-a clasat pe primul loc în Top 10 al celor mai bune filme de animaţie.

Povestea cu cei şapte pitici simpatici – Somnorosul, Mutulică, Înțeleptul, Hapciu, Morocănosul, Ruşinosul și Bucurosul – Regina cea rea şi Albă ca Zăpada salvată de prinţul cel frumos a cucerit lumea și poate fi revăzută de telespectatorii Antenei 1, mâine seară, de la 20:30.

Registrul serilor magice va continua de la 22:00 cu Maleficent, filmul lansat în anul 2014, care o are în rolul principal pe Angelina Jolie și este regizat de Robert Stromberg după un scenariu de Linda Woolverton. Maleficent prezintă povestea unei tinere vrăjitoare cu acelaşi nume care trăiește pe tărâmul Moors, tărâmul zânelor, vrăjitoarelor şi al creaturilor fantastice, plin de bunătate, linişte sufletească şi pace, în antiteză cu tărâmul oamenilor, plin de răutate, ambiţii şi războaie.

Totul se schimbă atunci când prietenia ei cu Stefan, un tânăr din tărâmul oamenilor, devine ceva mai serioasă şi el îi acordă adevăratul sărut al dragostei. Întreaga poveste va putea fi urmărită mâine seară, de la 22:00, la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.