Stream / Download

 

Moby a lansat albumul Reprise

Stream / Download: https://Asculta.lnk.to/MobyReprisePR

Moby, unul dintre pionierii muzicii electronice, a lansat albumul “Reprise”. Proiectul va relua cele mai mari hit-uri din cariera de 30 de ani a lui Moby. Impreuna cu ajutorul Budapest Art Orchestra, Moby ofera un aer nou celor mai importante melodiidin catalogul sau, cu aranjamente muzicale noi pentru orchestra si instrumente acustice. Pe album sunt prezenti Alice Skye, Amythyst Kiah, Apollo Jane, Darlingside, Deitrick Haddon, Gregory Porter, Jim James, Kris Kristofferson, Luna Li, Mark Lanegan, Mindy Jones, Nataly Dawn, Skylar Grey, Jim James si Víkingur Ólafsson.

Impreuna cu albumul, Moby va lansa si un documentar, “Moby Doc”, acesta va fi disponibil in cinematografele din New York si Los Angeles, cat si pe platformele de streaming, Apple si Amazon. Artistul a aparut la The Late Late Show With James Corden, unde a interpretat piesa “Natural Blues”, impreuna cu The Pacific Northwest Ballet Orchestra si Apollo Jane.

Documentarul este regizat de Rob Bralver. “Moby Doc” va fi narat chiar de Moby si va prezenta viata lui, de la trupele punk pana la succesul din topuri, de la problemele de adictie la viata vegana. In film vor aparea interviuri de la David Lynch si David Bowie, dar si momente inedite si nemaivazute de la concertele lui Moby.

Moby este un compozitor, artist, producator, DJ, activist si fotograf, cu o multime de discuri de platina in toata lumea, acumuland in cariera sa peste 20 de milioane de albume vandute global, dar si 8 piese in Top 10 Billboard Dance Club Songs. Este cunoscut si pentru ajutorul umanitar oferit de-a lungul timpului. Moby este autorul a 4 carti si detine si o colectie de fotografii.

Eminem lanseză piesa “Killer” (Remix) feat. Cordae & Jack Harlow

 

Stream / Download: https://Asculta.lnk.to/EminemKillerRemixPR

Eminem face echipă cu Jack Harlow și Cordae pentru remix-ul piesei „Killer”. Piesa originală a apărut pe ediția de lux a celui de-al 11-lea album al lui Eminem – „Music to Be Murdered By – Side B”.
În noua versiune a piesei, cei trei rapperi schimbă versuri între ei ca într-o conversație. Harlow își deschide discursul muzical cu un omagiu adus lui Eminem: „Obișnuiam să mă dau pe toboggan / Cu castile în jurul gâtului încercând să fiu ca Shady.” Mai târziu în piesă, acesta continuă: „Am un cântec cu idolul meu / Sunt o versiune cu sânge rece a titlului piesei”.

Cordae preia ștafeta în a doua strofă, uitându-se către viitor în timp ce reflectă la trecut: „Sunt într-un moment în viață în care toate încep să se așeze / Și uitându-mă în spate, jur, pare că totul a fost deja proiectat”.

Eminem încheie conversația muzicală cu versurile: „Propozițiile mele sunt dure, fiecare cuvânt e ca un verdict”, urmate de un discurs rapid în stilul lui Eminem caracteristic.

Piesa original „Killer” se găsește pe albumul lui Eminem – „Music to Be Murdered By – Side B”. Ediția de lux a celui de-al 11-lea album al artistului s-a lansat pe 18 decembrie 2020. „Music to Be Murdered By” este al 10-lea album a lui Eminem care a ajuns pe locul întâi in topuri. Cel mai recent LP al acestuia a setat un nou record pentru cele mai multe debuturi consecutive pe locul 1 în topul Billboard 200.

Cordae a anunțat lansarea celui de-al doilea album al său, care este intitulat „From a Bird’s Eye View”. Acesta a lansat EP-ul „Just Until” în aprilie.
Jack Harlow și-a lansat albumul de debut „That’s What They All Say” în decembrie 2020. Albumul include hit-ul rapper-ului care a ajuns în Top 10, „Whats Poppin (Remix)” în colaborare cu DaBaby, Tory Lanez, și Lil Wayne.

Atât Cordae, cât și Jack Harlow au participat la XXL Freshman Class. În plus, cei doi artiști semnați de casa de discuri Atlantic au fost deja nominalizați la premiile Grammy, Cordae de 2 ori și, respectiv, Harlow o dată.

 

MARSHMELLO si CARNAGE lanseaza track-ul „BACK IN TIME” 

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=6_IcG_xV9_U

Astăzi, 28 mai 2021, superstarul Marshmello face echipă alaturi Carnage pentru imnul rave nostalgic „Back in Time”. După un an de liniște și izolare, acest nou single este o întoarcere în timp util la club – o odă extatică pentru nopțile lungi și vremurile bune. Piesa ajunge, de asemenea, alături de un videoclip ușor, care călătorește în timp.

Cu hit-uri precum „Happier” și „Alone” amplasate în discografia sa care împinge limitele, este clar că Marshmello a fost mereu interesat de posibilitățile emoționale ale muzicii de dans – o temă pe care „Back In Time” o promovează. Revenind la energia pieselor rave din anii ’90, la propulsia techno-ului clasic și la refracțiile strălucitoare ale Eurodance, piesa este energică și nostalgică, perfectă pentru crearea de noi amintiri pe ringul de dans, în timp ce îți amintești toate nopțile tale preferate.

„Back In Time” ajunge alături de un videoclip care face ceea ce promite titlul: îi trimite pe cei doi protagoniști ai noștri în trecut. Marshmello și Carnage merg într-o călătorie animată prin timpurile preistorice înapoi în prezent – făcând opriri în grădini medievale, Roma antică și Primul Război Mondial, printre alte epoci variate.

 

Stream / Download

 

J Balvin lanseaza melodia „Que Mas Pues?”, alaturi de Maria Becerra

Stream / Download: https://Asculta.lnk.to/QueMasPuesPR

J Balvin lanseză un nou single acompaniat și de un videoclip, împreună cu artista argentiniană, María Becerra, intitulat „¿Qué Más Pues?”

„Qué Más Pues?” este o piesă de pus pe repeat vara aceasta. Bătăile de tobă acompaniază perfect basul și pianul, în timp ce Balvin și Becerra cântă despre o poveste de dragoste distrusă de neglijare: „Nu este personal / Nu te-ai născut să fii iubitul cuiva / M-ai avut mult timp, ai fost distrat / Si acum ce? Am plecat.”
„Qué Más Pues?” se lanseză împreună cu un videoclip în care Balvin și Becerra sunt surprinși cântând despre dragostea lor eșuată.

Vizioneaza videoclipul piesei AICI: https://www.youtube.com/watch?v=zisuhZqTeH4

De când a lansat albumul „Colores” primăvara trecută, J Balvin a lansat mai multe single-uri, printre care se numără și: „Tu Veneno”, „Ma’ G”, „Otra Noche Sin Ti” în colaborare cu Khalid, și „Lento” împreună cu Mr. Eazi. De asemenea, artistul a apărut și în videoclipul lui Eladio Carrión „TATA”. În septembrie, acesta va cânta la festivalul din New York, Governors Ball, alături de Post Malone, Phoebe Bridgers și mulți alții.
Cariera lui Becerra era deja în ascensiune, așa că această piesă este doar cea mai recentă oprire în calea ei spre succes. Artista de doar 21 de ani a devenit populară datorită muzicii si vlog-urile ei haioase postate pe canalul ei de YouTube.

 

Stream / Download

 

Jonas Blue și LÉON lanseaza track-ul ‘Hear Me Say’

Ascultați aici: https://JonasBluexLEON.lnk.to/HearMeSayPR

Vara anului 2021 marchează începutul unui nou capitol captivant pentru producătorul Jonas Blue, în timp ce lanseaza „Hear Me Say”, cu artista pop suedeza, LÉON. Pe măsură ce ne așezăm pe punctul de redeschidere a cluburilor, această nouă ofertă este blocată, încărcată și gata să fie dezlănțuită ca imnul verii.

Jonas continuă să aducă fanii într-o nouă călătorie cu el, inspirând și răspândind pozitivitatea globală, iar ‘Hear Me Say’ nu face excepție de la regulă. Încărcată cu melodii emoționante peste tot, LÉON îi aduce jocul vocal încărcat de emoții la o melodie care este un imn pur de vară.

Jonas a declarat ca „Hear Me Say este despre o relație care părea perfectă, dar cuplul s-a îndepărtat, undeva, pe parcurs. Se vor iubi întotdeauna și vor prețui amintirile pe care le-au creat, dar pur și simplu nu a fost menit să fie. Chiar vreau ca oamenii să poată interpreta această melodie în modul în care se conectează cel mai mult cu ei. Hear Me Say este despre a avea o voce, iar oamenii aud vocea. Este vorba de a-ți exprima sentimentele și de a nu reține ceea ce vrei să spui. Când am scris piesa, am simțit că are nevoie de un artist puternic care să spună cu adevărat acea poveste și să transmită acel mesaj emoțional. Când am auzit versurile lui Leon și vocea incredibilă m-a lovit sentimentul. Știam că am creat ceva special.”

LÉON spune despre cântec; „Sunt atât de fericita că această melodie a ieșit în sfârșit. A venit dintr-un loc foarte sincer și cred că am simțit cu toții cât de special a fost în ziua în care am scris-o. Îmi place că s-a dovedit a fi o melodie pe care vrei să dansezi, modul în care Jonas a făcut-o să se simtă atât de înălțătoare și de puternică, cu producția sa pe deasupra. Aproape că are acest sentiment din anii ’90. Abia aștept să văd ce simt oamenii despre asta!

 

Link YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.