O lume minunată în care veți găsi filme și divertisment pentru copii. De 1 iunie, Prima TV face cinste cu o zi dedicată jocului și copiilor, fie că sunt mici, fie că sunt mai mari. Dimineața începe cu multă distracție și voie bună, la Focus la Prima Oră. Pentru că invitați vor fi cea mai cool gașcă din România, gașca ZURLI! Irina Gologan și Daniel Osmanovici își aduc aminte de jocurile copilăriei alături de Fetița Zurli și prietenii săi.

Aventura începe la ora 10.00, la Prima TV! Un echipaj pionieresc pune la cale o expediție periculoasă într-o pesteră în care s-au încuibat doi răufăcători. Cireșarii Victor, Ionel, Dan, Maria, Ursu, Tic și Lucia, dar și câinele năzdrăvan Țombi se vor descurca cu brio în fața primejdiei. Postul TV difuzează, de 1 iunie, în dar pentru cei mici, dar și pentru părinții lor, “Cireșarii”, unul dintre cele mai cunoscute filme pentru copii din cinematografia românească.

O emisiune moderată de un copil. De la ora 16.00, Cristi Brancu are un co-prezentator surpriză: pe fiul lui, Tudor. Prezentatorul Exclusiv VIP predă ștafeta, iar Tudor este cel care îi intervievează pe invitați. “Dăm copiilor microfonul de ziua lor. Tudor este un băiat descurcăreț, însă, trebuie să recunosc că a reușit să mă surprindă chiar și pe mine cu nonșalanța lui. Și, ca și informatie strict secretă, Tudor a reușit ceva ce ar arunca tabloidele în aer dacă am face asta noi, oamenii mari. Să se pupe cu o invitată”, spune amuzat Cristi Brancu. Ediția specială de 1 iunie dedicată celor mici începe la ora 16.00, la Prima TV, și are invitați unul și unul: Alina Sorescu și picii ei, Monica Anghel, care a venit cu fiul ei, Aviv, Marcel Pavel și fiica lui, Iuvenalia, Alina Laufer și fiica, Minodora cu soțul și fiul, Andrei Păunescu cu fiica.

 

Pe 1 iunie, Prima TV îi sărbătorește pe cei mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.