Samsung continuă programul prin care susține artiștii emergenți din toată lumea, Music Galaxy Thursday, și pe plan local. Prima artistă româncă implicată în acest proiect este cântăreața și compozitoarea Francis On My Mind. Muzica ei își propune să fuzioneze ritmurile pop cu influențele anilor ’80, alături de vibrații electro. La doar 17 ani, Francis On My Mind este printre primele artiste adolescente care abordează acest gen în România. Single-urile sale anterioare, “On My Mind”, “Never Be The Same”, „Summer” au fost ascultate pe platformele de streaming, de fani din intreaga lume, intrând în unele dintre cele mai mari playlisturi pop si indie-pop.

Prezența artistei Francis On My Mind în cadrul Samsung Music Galaxy Thursday a fost marcată de interpretarea live a melodiei „Circle of Love”. Materialul a fost filmat la inceputul lunii mai, langa Bucuresti. Într-un decor natural, în mijlocul unei păduri, Francis On My Mind dezvăluie perspectiva sa asupra iubirii, în toate formele pe care un adolescent de 18 ani le poate descoperi. Filmarea live a piesei a fost dezvăluită în exclusivitate pe pagina de YouTube a artistei.

Exprimându-şi entuziasmul și sprijinul pentru proiectul muzical lansat de Samsung, care are ca scop să scoată în față talentele din industria muzicală, Francis On My Mind a menționat că: „Mă bucur să fiu primul artist român inclus în proiectul Samsung Music Galaxy Thursday. Muzica e felul meu de a comunica, iar eu ma simt onorată că Samsung a ales să împartă cu publicul de pretutindeni povestea mea pe note muzicale. E intotdeauna o bucurie să ai parte de susţinere la început de drum”.

 

Single-ul „Circle of Love” a fost lansat pe 21 iunie, in 31 de teritorii din intreaga lume, reuşind să intre în cele mai mari playlisturi Spotify (New Music Friday) din zece teritorii: Germania, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Rusia, Polonia, India, Elvetia si, desigur, România.

Creat în colaborare cu Universal Music Group (UMG), cea mai importantă companie mondială de muzică și divertisment, Samsung Music Galaxy Thursday oferă o perspectivă și un acces fără precedent la muzica și lumea creativă a artiștilor UMG de pe glob și remodelează felul în care fanii interacționează cu muzica.
Iar Samsung Music Galaxy Thursday nu numai că aduce muzică nouă, dar oferă și experiențe personalizate, oferind fanilor conținut exclusiv, cum ar fi interviuri cu artiști, performance-uri speciale, imagini din culise, povești cu implicare socială, videoclipuri, versuri și playlist-uri. Astfel, le oferă iubitorilor de muzică o perspectivă mai puțin întâlnită asupra melodiilor preferate, și le permite să se apropie de artiștii lor preferați, explorând și descoperind noi talente, în același timp.

În fiecare săptămână, Music Galaxy Thursday oferă conținut muzical nou care include cei mai populari artiști din prezent: de la celebritățile internaționale, la vedetele în devenire din Europa, sărbătorind cele mai bune lansări noi muzicale. Conținutul pentru Samsung Music Galaxy Thursday este lansat gratuit pe conturile Samsung, dar și pe canalele rețelelor de socializare ale fiecărui artist, inclusiv Facebook, Instagram și TikTok și urmărind #SamsungMGT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.