Fenomenul din online “Înoată Chelutu” a ajuns la un nou nivel, o premieră în România. Dorian Popa, alături de casele lui de discuri, MediaPro Music & Universal Music România, lansează un joc disponibil gratuit pentru descărcare, în care utilizatorii îl ajută pe celebrul Chelutu să înoate și să ajungă cât mai departe.

Pentru utilizatorii români, jocul se numește “Înoată Chelutu”, iar pentru publicul internațional – “Frenchie The Swimmer”. În joc le putem găsi ca personaje pe cei doi protagoniști, Dorian Popa și cățelul lui, Chelutu.
Tema aplicației este de tip “casual game – runner”, cu controale ușoare, accesate prin “swipe up” și “tap”. Aplicația dispune și de topuri online, bazate pe performanțele utilizatorilor. În plus, jocul va beneficia de update-uri în funcție de fiecare etapă din viața lui Chelutu și / sau anotimp.

Dorian Popa a lansat proiectul “Înoată Chelutu” în vara anului 2020, care a devenit un mare succes în primele ore de la lansare. În mai puțîn de 8 ore, Chelutu și Dorian Popa au ajuns pe prima poziție în YouTube Trending, un record foarte greu de egalat, iar în aproximativ 12 ore proiectul a strâns nici mai mult nici mai puțîn de 1 milion de vizualizări pe YouTube. Înainte de lansarea oficială a single-ului, fanii au creat o piesă prototip, compusă din replicile lui Dorian din mai multe vloguri.
Chelutu este deja un personaj bine-cunoscut în mediul online, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți câini din România. Dorian Popa l-a adoptat în aproape doi ani, iar de atunci acesta este starul vlogurilor sale. Expresia “Înoată Chelutu” a devenit virală pe internet în urmă unui vlog de-ale artistului. De atunci, Dorian Popa a lansat și o colecție de merch dedicată cățelului.
În prezent, „Înoată Cheluțu” a ajuns la 23,4 milioane de vizualizări pe YouTube și a devenit una dintre cele mai folosite melodii de pe Tik Tok. Povestea celor doi a continuat cu „Cheluțu cu brăduțu”, melodie care a adunat în câteva ore peste 300.000 de vizualizări pe YouTube și peste 40.000 de aprecieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.