După ce și-a luat bilet spre fericire în „Tramvaiul 23”, ADDA continuă povestea și lansează „Tramvaiul Sfârșitului”. „S-au dus zilele noastre ca vinul din pahar” este versul prin care ADDA dezvăluie că iubirea s-a risipit și acum trebuie să învețe să meargă înainte fără o jumătate lângă ea. Compusă de către artistă alături de Vlad Măzărel, Mihai Mitițescu, ProducaDoru, Bogdan Marinescu Serj Musteața, „Tramvaiul Sfârșitului” este o baladă emoționantă, ce scoate în evidență suferința, dar în același timp și puterea de a merge mai departe. ADDA apare în videoclipul regizat de către Alex Ceaușu cântând la pian „în aer”, la o înălțime de 10 metri.

„Această piesă este a doua de pe albumul următor și este continuare poveștii regăsite în «Tramvaiul 23». Versurile vorbesc despre speranța aceea pe care de multe ori nu vrem să o pierdem, crezând că celălalt ne iubește, dar ne dăm seama că totul este doar în capul nostru și închidem acel capitol din viața noastră chiar dacă ne doare. Din acest motiv se și numește «Tramvaiul Sfârșitului»”, povestește artista.

Anul trecut, ADDA a lansat albumul „Artă, Viață și Iubire”, pe care se regăsesc piese de succes precum „Ce am cu tine”, „Cum doare o inimă”, „A fost odată că-n povești”, „Răsărit”, „Plâng în hohote”, „Grădina”, „Dacă”, „Lacrimi”, „Femei”, „Fals”, „Stelele” și „Prieteni buni”. A urmat apoi colaborarea cu Smiley pentru „Sâmbătă Seara”, un single fresh, cu parfum de vară, iz de distracție și multă pasiune ce a ocupat primele poziții în Trending-ul de pe YouTube, iar în noiembrie a lansat „Nu mi-e frică”, un manifest muzical dedicat tuturor celor care aleg să se piardă pe ei pentru a putea fi acceptați de societate. La finalul lui martie, ADDA a luat „Tramvaiul 23, chiar și cu ultimii lei” și a plecat în căutarea unei iubirii ce nu îi dădea pace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.