În această seară, de la 20:30, ultimii 12 semifinaliști vor urca pe scena Românii au talent și își vor prezenta momentele pe care le pregătesc în detaliu. Cei care vor lupta să cucerească publicul și jurații și să primească voturile pentru marea finală sunt: Remi Martin, Cosmin și Louise, Raisa Chiribuță, Simion R Ștefan, Magitot, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman, Maria Rădeanu, Elena Gatcin, Dorinel și Costel Cutiuță și Ruslana Krutas.

La finalul serii, cei mai votați 5 concurenți de către public se vor califica, automat, în marea finală. Dintre cei 14 concurenți care nu au mers mai departe din cele două semifinale, unul va primi un wild card din partea juraților. Astfel, în finală vor fi 11 concurenți care vor lupta pentru marele premiul în valoare de 120.000 de euro.

Tot în această seară, membrii juriului vor face două noi propuneri pentru premiul de originalitate. Astfel, cei de acasă vor avea de ales pentru premiul în valoare de 10.000 de euro dintre Daria Batschi – Beleca, Duo Turkeev și cele două momente propuse diseară.

Și în această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest seriviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.

De la 20:30, nu ratați ocazia de a vă bucura de un spectacol fascinant în ultima semifinală a sezonului 11!

Românii au talent – #simaiunusiunu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.