The Joint Venture, Lennis Rodriguez, RUBY și Hyemin fac echipă și își unesc vocile pentru o piesă K-Pop cu elemente urban pentru zilele însorite de vară. Cei 6 artiști ce vin din 3 continente diferite își pun amprenta și aduc flavor-ul personal pe unul dintre cele mai așteptate hituri ale verii.

„Dale Gas” poate fi considerat un imn al bunei dispoziții, al energiei și al distracției, care transmite prin versuri și muzică un mesaj pozitiv întregii lumi. Single-ul a traversat granițele mai multor continente, printre care Europa, Asia și America și a apropiat voci inedite care aduc un vibe „molipsitor” de pozitivitate și energie. Interpretat de The Joint Venture, Lennis Rodriguez, RUBY și Hyemin, single-ul „Dale Gas” ce îmbină cu succes limba spaniolă cu coreeană, a fost produs de MWOLF și HYENAS, iar clipul completează prin imagini eyecandy vibe-ul cool și bold al single-ului.

Cu două Discuri de Aur câștigate în Spania pentru „Te Sale” și „Cucu”, Lennis Rodriguez este compozitoare, cântăreață și producătoare care îmbină sound-ul afro, latino și tropical cu versuri pe care le scrie singură; totul fiind încărcat de mesaje și vibrații pozitive. Este o „fată de cartier”, așa cum îi place să se definească, simțindu-se inspirată de ceea ce a văzut pe străzi, de-a lungul timpului. A început să cânte și să scrie de mic copil, iar la 14 ani a studiat pianul și vioara la Conservatorul din Valladolid. Lennis Rodriguez a adunat până în prezent o comunitate peste 1,8 milioane de urmăritori pe TikTok, iar videoclipurile sale depășesc 40 de milioane de vizionări pe YouTube.

Hyemin este cântăreață, compozitoare și actriță din Seul. Artista s-a născut în 1995 și încă de mică și-a descoperit pasiunea pentru muzică. Din 2015, Hyemin a început să joace în numeroase emisiuni TV celebre, cum ar fi Music Bank, Simply Kpop, M Countdown, dar și k-drame online precum Female Soldier sau Begin Again. La sfârșitul anului 2018 s-a mutat în Spania, unde și-a reluat cariera, lansând primul album din carieră „HOPE”, iar odată cu lansarea single-ului „Dale Gas”, artista s-a alăturat casei de discuri Cat Music Spain.

Printre cele mai recente piese lansate de RUBY se numără „Limonada” (alături de Shift), dar și „RAPIDO” (alături de Florin Salam și Costi Ioniță), single de succes care a cucerit atât România, cât și Marea Britanie, Germania, Spania și Italia și a adunat peste 20 milionane de vizualizări pe canalul de YouTube al artistei.

Hituri precum „Nu caut iubiri” (feat. UZZI), „Nu pune la suflet” (alături de What’s UP), „Bună, ce mai zici?” (alături de Dorian Popa), “Condimente” (feat. Nosfe), „Îți mulțumesc” (împreună cu A.U) și „Invizibil” (împreună cu SHIFT) au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music.

Format la inițiativa producătorului, compozitorului și artistului spaniol MWOLF alături de producătorii și artiștii români HYENAS, The Joint Venture este un proiect muzical ce promite multe, mai ales că artiștii au un background puternic în industria muzicală. În prezent, cei trei producers lucrează la crearea unui concept inedit pentru participarea lor în cadrul Eurovision.

De-a lungul timpului, MWOLF a fost premiat cu un Disc de Aur și două Discuri de Platină ca producător, iar producțiile sale depășesc 156 de milioane de stream-uri. HYENAS este un proiect muzical din România apărut în 2019, format din doi producători talentați, Zagga și Cătălin Tamazlicaru ce combină numeroase genuri muzicale precum moombathon, reggaeton și dancehall. În februarie 2019, i-am auzit prima oară alături de Juan Magan, Mohombi și Yasiris cu „Claro Que Si”, hit internațional ce a făcut parte din top 3 cele mai difuzate piese ale anului 2019 în România și care a adunat zeci de milioane de stream-uri la nivel mondial pe platformele digitale. Au urmat apoi colaborări cu Yasaris, DJ Sava, Mandinga pentru piese precum „Dame” și „BOA”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.