Sunt tinere, frumoase și cu o mare pasiune în comun: muzica. Și tot muzica este cea care le-a adus împreună pe Tiny Tigers, un grup dinamic, plin de energie, creat de patru puștoaice extrem de talentate. După ce au cucerit publicul în cadrul unora dintre cele mai populare emisiuni concurs, cele patru fete Tiny Tigers lansează „Aha Aha”, un single cool cu un vibe fresh, perfect pentru vara ce urmează. „Aha Aha” este însoțită de un videoclip plin de culoare, în regia lui Alex Ceaușu ce completează mood-ul pozitiv al piesei. Cu refrenul celebrului hit lansat de KC & The Sunshine Band, „Aha Aha” prezintă prin beat-uri și versuri vibe-ul plin de energie al celor patru artiste. Single-ul te poartă printr-o călătorie în timp până în anul 2021, când distracția și-a făcut loc cât cuprinde în mediul online.

„Sunt extrem de fericită că am reușit să realizăm acest lucru, am lucrat toate din greu, ne-am dedicat în totalitate ca să iasă perfect așa cum am vrut dar ne-am și distrat maxiiiim la filmări și la înregistrări! Sperăm că publicul să simtă vibe-ul pe care am vrut să-l transmitem în piesă!”, povestește Carla.


„Așteptam momentul acesta de mult timp. Sunt atât de încântată că în sfârșit lansăm prima noastră piesă. Aștept cu nerăbdare reacția oamenilor! Să asculte piesa, să o fredoneze…Abia atunci cred că vom fi cu adevărat împlinite și mândre că am reușit să transmitem oamenilor ceva așa frumos și să împărțim cu ei din fericirea noastră”, spune Karina.

„Faptul că am lucrat cot la cot la piesa asta ne-a adus și mai aproape una de alta. «Aha aha» este despre energie, despre «That’s the way i like it». Vrem să vedem oamenii dansând pe ea, cântând alături de noi. Pentru mine ceea ce am trăit până acum alături de fete este cea mai frumoasă experiență și simt că lucruri mărețe vor urma. Acesta e doar începutul”, spune Alexandra.

„În primul rând sunt foarte fericită că ne-am cunoscut una pe cealaltă și am reușit să formăm un întreg. Vrem să vă transmitem numai vibe-uri pozitive, iar această piesă este perfectă pentru asta. Sper că v-am transmis ceea ce am simțit noi când am înregistrat-o!”, declară Bianca.

Format din Karina, Alexandra, Bianca și Carla, Tiny Tigers a început drumul în cariera muzicală atunci când cele patru fete au participat la X Factor, unul dintre cele mai urmărite talent show-uri televizate din România, unde au ajuns până în semifinală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.