Noua emisiune semnată Mircea Dinescu se poate vedea duminică, 23 mai, de la ora 14:00, doar la Prima TV.

Mircea Dinescu și celebra actriță Maia Morgenstern vor sta de vorbă ca între prieteni și astfel telespectatorul o poate cunoaște pe Maia așa cum o vede și poetul Mircea Dinescu. Acesta i-a pregătit un preparate neașteptat: tort de fasole. Ceea ce a încântat-o pe actriță pentru că i-a adus aminte de anumite evenimente din viața ei. Diferențele între rețeta ei, pe care a luat-o dintr-o carte Sanda Marin, și rețeta maestrului, telespectatorii le pot afla doar la emisiunea Poezie și delicatețuri, duminică, de la ora 14.00, la Prima TV.  

Maia Morgenstern a povestit despre copilărie, despre prietenia pe care o are cu Mircea Dinescu dar cei doi au discutat și despre vremurile în care trăim, despre ce a făcut Maia în pandemie și amândoi au ajuns la concluzia că este “epoca lui ce o să zică lumea pe facebook”.

Duminică, 23 mai, Mircea Dinescu așteaptă telespectatorii la Prima TV cu noua lui emisiune în care poezia se va regăsi în fiecare lucru simplu iar delicatețurile nu vor fi numai din cele culinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.