INNA și-a surprins fanii cu noul număr al revistei pe care a inițiat-o și care se numește ”INNAMag”.

Ajunsă la cea de-a treia ediție, INNAMag are două coperte și aduce fanilor ședinte foto stylish și inedite cu artista, interviuri cu oameni pe care îi apreciază cum ar fi Ruuca (Raluca Mărgescu, fotografa cu care a lucrat cel mai mult în ultima vreme), Alex Gâlmeanu, unul dintre cei mai relevanți fotografi din România, EMAA, unul dintre artiștii momentului, dar și povestea vacanței în Maldive, în Dubai, locuri pe care le recomandă și în care își petrece timpul.

INNAMag este un vis devenit realitate pentru artistă, propriul univers în care își invită fanii să îi fie și mai aproape, și mai mult decât prin muzica ei.

Noul număr INNAMag este disponibil pe site-ul www.innaofficial.com, unde pot fi accesate și primele două ediții.

”Am ajuns la cel de-al treilea număr al revistei INNAMag și mă bucur să îi am pe fanii mei alături de mine în acest proiect foarte drag mie”, a spus INNA.

Pe plan muzical, artista a lansat piese care cuceresc fani din întreaga lume, precum ”Flashbacks” care este pe locul 1 pe radio în Rusia și în topuri și în alte țări precum Ucraina, Polonia, Bulgaria, Turcia, România, dar și colaborări precum ”Cool Me Down” cu Gromee, dar și featuring cu Alok, DJ-ul numărul 5 în lume și Sofi Tukker pentru piesa ”It Don’t Matter”.

INNA urmează să lanseze și un nou album anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.